Støvsuger gør rengøring overkommelig

Men hvilken støvsuger skal du vælge? Hos Bolig og Haven har vi heldigvis gjort mulighederne nemme, når det kommer til valget af støvsugere. Her kan du nemt finde støvsugeren, som netop lige passer til dit hjem. Du skal tage valget ud fra, hvor mange I bor på husstanden, er der kæledyr og ikke mindst arealet af dit hjem.

Det er vigtigt at have et godt indeklima. Når din gamle støvsuger bliver skiftet ud og du køber en ny støvsuger, vil du strakt opleve, at gulv rengøringen bliver meget bedre.
Så derfor byt din gamle støvsuger ud med en ny, så dit indeklima bliver bedre i hjemmet.
Klik ind på vores webshop, vi har altid gode støvsuger tilbud og forhandler de bedste støvsuger fra:

  • Dreame
  • Samsung

Du skal støvsuge en gang om ugen

Det er et almindeligt syn med nullermænd i mange hjem. Gulv støv kan være fyldt med partikler og kemikalier, som kan være skadelige, f.eks. papirstøv, pollen, fnuller fra beklædning og møbler, hudskæl mm. Miljøstyrelsen anbefaler at du minimum støvsuger en gang om ugen, for at undgå støvfyldt og indelukket klima, som kan give irritation i luftveje, næse og øjne.
Derfor er det vigtigt at tage gulv rengøring meget seriøst.
Med en god støvsuger er det ikke besværligt at komme ind i hjørner og kroge. Se her - vi forhandler forskellige støvsuge modeller i:

  • Ledningsfri støvsuger
  • Håndstøvsuger
  • Allround støvsuger
  • Poseløs støvsuger
  • Let og støjsvag støvsuger


Med en poseløs støvsuger fra Samsung, skal du ikke tænke på at købe støvsuger poser. Den er specielt velegnet til hjem med kæledyr, grundet den ekstra børste der medfølger, som er særligt udviklet til dyrehår.

Med en håndstøvsuger er det ingen sag at klare en hurtig støvsugning. En håndstøvsuger kan være løsningen, hvis du bare skal støvsuge bilen, i huset efter ungerne og hunden eller skal ind i hjørner og kroge, hvor det kan være besværligt med en almindelig støvsuger. Med praktisk stativ til håndstøvsugeren, kan du bruge den som en helt almindelig støvsuger. Du slipper for at skulle købe støvsugerposer med en indbygget støvbeholder. Den er ledningsfri og er hurtig at oplade. Selvom mini støvsuger er lette og støjsvage, er der ikke sparet på sugekraft eller batteritid og en støvsuger uden ledning, gør rengøringen meget nemmere at håndtere.

Udover støvsugning er det vigtigt at lufte ud i dit hjem ellers er der risiko for at koncentrationen af kemikalier fra elektronik, ledninger, gulvbelægning mm bliver så høj, at det binder til overfladestøv og det medfører meget dårligt indeklima. Centralstøvsuger, hvor ledning er gemt i væggen, gør det nemt med ugentlig rengøring, så trækker du bare slangen ud og sætter på din støvsuger. Der er også kåret den bedste robotstøvsuger 2020, den kan indstilles til at støvsuge, når det passer dig og din familie, den er rigtig god til at suge hår fra kæledyr, snavs fra fodtøj, nullermænd mm.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Køb støvsuger hos os. Vi har en kompetent, effektiv og pålidelig kundeservice, der kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe ny støvsuger. Vi har altid gode tilbud på kvalitets støvsugere og er billige med priserne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se når vi lancerer nye tilbud på støvsugere.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.