Altan kan gøres hyggeligt og personligt

Men hvordan laver man altanen hyggelig?

 1. Skab dejlig hygge med loungestole, tæpper og altanvarmer
 2. Lav havestemning på altanen – indret altanen med masser af blomster og urter
 3. Skab skøn fransk stemning med cafébord og klapstoleVi har stort udvalg af altanmøbler, altankasser og andre blomsterkasser, beskæresakse mm. fra Elho, Green It, Soendgen Keramik, Garden Life, Njord, Esschert Design, Hortus, Outfit, House Doctor, Byliving, Galax, Imus og Home It.
Så derfor skab farve, liv og stemning med en grøn oase på altanen - brug:

 • Krukker
 • Urtepotter
 • Urtepotteskjulere
 • Kurve
 • Hængepotter
 • Plantetrapper

Skab din egen personlige have på meget lidt plads - med kreativt brug af altankasser. 
Med altankasser får du hurtigt skabt en fransk altan eller en spansk altan.
På en ny altan eller balkon vil en blomsterkasse i galvaniseret stål eller smart plantehylde være dekorativ.
Du kan med fordel handle hos os, vi har billige og flotte altankasser. Klik ind under Altan på Boligoghaven.dk, køb altankasser - vi har både store og små altankasser.

Altanmøbler kan skabe afslappet stemning

Design altan med funktionelle og dekorative møbler – du kan skabe en fransk balkon med en billig plantetrappe, der er praktisk til forskelligartet planter, krukker og vaser. Et plantebord der er ideel til fremvisning af dine potteplanter, urter og blomster eller andre dekorationer, især på små altaner.
En café eller klapbord med klapstole, der kan foldes sammen, så snart det ikke er i brug, er perfekt til dig, der har altan eller balkon. Det giver en unik touch og sydlandsk stemning. De kan tåle ned til minus 20 grader.
Med en lofthængt eller fritstående altanvarmer kan du holde varmen, medens du læser i en bog, spiser eller bare hygger på altanen. Er særdeles praktisk hvor pladsen er trang. Dertil kan du købe cover til hængemodel og gulvmodel.

Hos Bolig og Haven finder du drivhuse i alle størrelser, så du netop kan finde den, der passer til dig og din altan. Planter har brug for de helt rigtige omstændigheder for at vækste og producere frugter. Drivhuse er også perfekte til krydderier, der ikke tåler hård frost.

Du kan fremhæve dine planter med blomsterskjulere, det vil se rigtig flot ud sammen med dekoration og nips i samme farveskala, uanset materiale. Vi sælger udendørs urtepotter, hængepotte, underskåle, gulvbeskytter og kurve, som alle er garanteret til udendørs brug.
Til din altan kan du købe krukker og urtepotter, lavet i forskellige materialer, såsom:

 • Keramisk
 • Ler
 • Rust
 • Jern
 • Beton
 • Messing
 • Aluminimun

Når du har planter og urter på altanen, anbefaler vi at du vedligeholder og plejer dem med rosensaks, beskæresaks eller plukke- og trimmesaks.
Når du skal sætte småplanter, blomster eller løg er det specielt en fordel at have anskaffet sig en god planteskovl/planteske. Hvis du har lidt mere have på altanen kan en plante rive og plantekultivator også være et godt supplement til at vedligeholde planterne.

Dyk ned i vores tilbehør til altan

Hos Bolig og Haven har vi et meget bredt, spændende og varieret udvalg af udstyr og tilbehør til altanen.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Bestil inden kl. 12, så sender vi det samme dag.