Badebassin uden ftalater til haven er gode til leg

Når solen varmer, er et badebassin, en af de sjoveste underholdninger for børn og voksne. Bassinet kan både bruges som sandkasse og badebassin.
Du kan forkæle børnene og give dem timevis af sjov med vandleg i haven i form af et badebassin, vandlegetøj og/eller vandsport. 
Enhver vandhund fortjener et badebassin i haven. Især børn er helt vilde med vand og nyder at plaske rundt i en børnepool i flotte farver. 
Når I går ude i haven, vil børnene elske et badebassin, når temperaturen stiger og sveden pibler frem. Heldigvis findes der mange forskellige badebassiner.

Skilpadde eller musilingeskal badebassin kan afkøle og svale børnene

Paradiso Toys badebassin, soppebassin og sandkasse med låg i plast. Kan fås i stor og lille model, er formet som en skildpadde. Det praktiske låg er udformet som et rigtigt skildpaddeskjold. Med låget kan du derfor undgå at badebassinet bliver fyldt med blade og skidt.
Et bassin kan være en både svalende og sjov tilføjelse til haven.
Muslingeskalform købes som et sæt af 2 stk. Kan fås i stor og lille model. Den ene del kan anvendes som sandkasse, den anden som badebassin. Kan slåes sammen så den fungerer som et låg og kan holde dyr, blade og skidt ude af sandkassen.

Badebassin kan være en fordel fremfor en pool

Ja det kan jo være, man i stedet skulle kigge efter et badebassin til børn/ baby, soppebassin, i stedet for en børnepool.
Om du skal vælge pool eller badebassin til haven er både en smagssag og et logistisk spørgsmål. En pool fylder en del mere end et badebassin, og den tager tid 
Badebassiner er gode til leg og afkøling på de varme sommerdage og findes i mange størrelser og prisklasser. Før du køber et badebassin, er der en række ting, du bør overveje.
Når solen varmer, er det rart, hvis den svalende dukkert ikke er længere væk end din egen have. Og heldigvis findes der råd for det, da der efterhånden er en del forskellige badebassiner på markedet, som kan opfylde alt fra behovet for en soppetur til noget, der minder mere om en reel dukkert.

Badebassiner er lette og nemme at håndtere

Fælles for bassinerne er, at de er relativt lette og hurtige at montere, ligesom du slipper for det besværlige - og kostbare - arbejde med at grave ud til et traditionelt svømmebassin eller swimmingpool.
Det kræver ikke den store forberedelse at købe et lille soppebassin til familiens alleryngste, men der er dog et par ting, du skal være opmærksom på. Når bassinerne vokser fra de små soppebassiner, er der derimod lidt flere forhold, som har en betydning for, om du gør et godt køb.
For det første skal bassinet - jf. gældende EU-direktiv - være uden ftalater, hvis det er beregnet til børn under 3 år. Reglerne omfatter ikke bassiner til større børn, og det kan være svært at afgøre, hvilken aldersgruppe producenten mener, bassinet er beregnet til. Det samme gælder for den sags skyld alt muligt andet badeudstyr. Husk derfor altid at undersøge, om bassinet indeholder ftalater.
Du bør kun købe bassiner lavet af hård plast som f.eks. polyethylen. De har en bedre holdbarhed og er sikrere for mindre børn at lege i.