Her på siden finder du sæt i høj kvalitet fra BoXer. Vi har mange typer bor, som begår sig til at arbejde i både træ, beton, metal. Det er oftest i sæt, at vi sælger bor, og du kan vælge bor nøjagtigt efter dit behov eller gå med et praktiske kombisæt med forskellige slags bor for at helgardere dig. Klik dig ind på de forskellige produkter af bor og borsæt, hvor du kan læse mere om hvert enkelt sæt og dets indhold af bor.

Praktisk kvalitetsudvalg af bor til boremaskiner og skruemaskiner

Ved at have mange forskellige typer bor og bits kan du have et meget praktisk redskab lige ved hånden, som kan bruges til både at:

  • Bore huller til billeder, du vil hænge op
  • Bore huller til hylder, der skal hænges op
  • Skrue og stramme skruer i fx møbler
  • Bore hul i din mur og sten

Hvilket borsæt skal jeg vælge?

Hvis du har en rigtig god kvalitetsbore- eller skruemaskine – uanset hvilken maskine du har – så er det helt afgørende, at du vælger et godt bor eller bit. Det skal først og fremmest være det rette bor eller bit til den opgave, du skal i gang med. En bor- eller skruemaskine er aldrig bedre end det bor eller den bit, du vælger at sætte i borepatronen.

Skal du bore i træ? Så skal du bruge et træbor osv. Derfor er det praktisk at have forskellige typer bor og bits (som kan være med lige kærv og krydskærv).

4 almindelige og anvendte typer bor

  1. Bor til metal er ofte sorte eller i titanium. De er konstrueret sådan, at skærene danner en spids, hvilket betyder, at boret starter med at bore i centrum.
  2. Bor til træ kan kendes ved, at det har en skarp centerspids. Spidsen fæstner boret i træet og sørger for, at boret ikke smutter, når de skarpe sideskær tager fat og begynder at bore. Boret til træ starter med at skære i siderne. Dette bor må og kan kun bruges til træ.
  3. Bor til mure og sten er kendetegnet ved, at der på spidsen af boret sidder en lille hår trekantet plade, som er sat lodret på.
  4. Betonbor bruges til sten og beton i en borhammer. Det kræver en særlig SDS-kobling. Skæret har en helt unik form med to forskellige tykkelser spor.

Udover at vælge et bor, der passer til det materiale, du skal bore i, er det også vigtigt, at du tjekker størrelserne. På den måde er du sikker på, at du kan lave det hul, du har brug for. Det kan nemlig også være, det er et kopbor til større hul, som du skal bruge.

Køb dit betonbor, træbor og metalbor hos Bolig og Haven

Du kan naturligvis også finde bore-/skruemaskiner her på Bolig og Havens webshop, hvis du ikke allerede har sådan en.

Er du stadig i tvivl om, hvilket borsæt du skal vælge? Eller har du spørgsmål til nogle af produkterne her på siden? Så er du altid velkommen til at kontakte os inden for vores åbningstider. Vi vil med glæde hjælpe dig videre.