Bordbænkesæt

Når forårets buske og træer begynder at spire og blomstre, er det skønt at pakke en picnickurv og tage ud i det grønne. Vi elsker lækre, nemme opskrifter til madpakken og den kan spises sammen ude i haven.
Med et bord-/bænke sæt kan du komme i rigtig picnic-stemning hjemme hos dig selv, og børnene vil elske det. Bord-/bænke sættet er desuden meget robust, og tåler derfor en placering på græsplænen eller andre mere udsatte steder. Træet er nemlig typisk imprægneret, så det ikke kræver omfattende vedligeholdelse.
Kært barn har mange navne, men for børnefamilier er det populært med bordbænkesæt til børn, hvor de har mulighed for at lege med venner, spille spil, tegne eller spise.

Bord og bænkesæt kan samle børn til picnic i haven

Giv små og store børn nye sjove oplevelser i jeres egen have - og meget gerne sammen. Lav en lækker picnickurv og hold picnic i haven på et blødt tæppe. Inviter dine bedsteforældre, venner og familie med. Alle kan komme med hver deres picnic kurv.
Kvalitets bord-/bænke sæt fra Nordic Play er perfekt til bålpladsen, til terrassen eller til legehuset, og der er siddepladser til 4 mindre børn, med sæder og bordplade i 20 mm tykkelse. Det er lavet af lærketræ, som har en rigtig fin varm kulør, og som kun kræver simpel pleje med lidt træolie i ny og næ. Du kan også vælge at male sættet i en farve som børnene kan lide, og her er det kun fantasien der sætter grænser. Der er god plads til at samles om spil og leg eller picnic i haven, da bordbænkesættet har en længde på 116 cm. Leveres som samlesæt.

Bord-/bænke sæt kan bruges når børnene skal spise madpakker

Børnene elsker udflugter og skovture, og med et lille bord-/bænke sæt kan de hygge sig med madpakker og legekammerater i haven. Vores bordbænkesæt i trykimprægneret træ kan også bruges som et picnicbord i haven til udendørs spisning eller til at tegne på og spille spil. Børnene kan underholde sig selv i timevis med hygge, spisning og spil i haven. Bord-/ bænke sættet er ideel til kompakte haver eller terrasser, men passer ind i alle slags haver.
Trykimprægneret træ har en lang holdbarhed og stor modstandsdygtighed over for vind og vejr. Derfor bruges trykimprægneret træ til næsten alle formål - også når det ikke er nødvendigt.

Bord bænke sæt er til leg og hygge

Lad ungerne lege og hygge sig ved deres helt eget bord-bænkesæt til børn. Placerer du et bord-bænkesæt i haven, har ungerne et sted at slappe af og hygge sig. Det er derfor nemt at finde et børne-bord-bænke-sæt, der passer til både store og små børn. Vi har også bord bænkesæt i WPC.
WPC er en forkortelse for ‘Wood Polymer Composite’ og er et kombineret materiale, der er blevet brugt i mere end 30 år nu, især i områder uden for, og som er produceret og brugt i Nordamerika og Europa. Den er lavet af en kombination af naturlige fyldstoffer med plastik.