Drivhuse giver en grønnere hverdag

Drømmer du om et nyt væksthus eller drivhus? Og elsker du at dyrke dine egne grøntsager og blomster, så kan du læse mere her på vores webshop under ”Have” - om hvilke hobbydrivhuse du skal vælge. Du skal have det optimale ud af dit køb, så du kan blive selvproducerende med for eksempel egne tomater, agurker, krydderier eller måske have et citrontræ i drivhus.

Vi har et stort udvalg fra Hortus, Palram og Esschert Design af:

  • Mini drivhuse
  • Plast drivhuse
  • Foldbar bed drivhuse
  • Orangeri
  • Væksthus på stander

Du skal klikke ind på de forskellige produkter for at se beskrivelse med fordele og ulemper ved køb af lille drivhus, væg drivhus eller en større væksthus. Med vores orangeri drivhus skal du for eksempel ikke leve med glas der splinter, da der ikke er anvendt glas, men i stedet polykarbonatpaneler, der er en stærk og slagfast plasttype. 100% beskyttet mod skadelige UV stråler og giver over 90% lystransmission. Din familie og dig kan bruge havepavillonen til fælles grønne gøremål, samlingssted og hygge i haven.

Altandrivhuse skaber grøn oase

Mini drivhus altan er til dig, som ikke har meget plads at gøre godt med. Men som elsker at dyrke egne grøntsager og have friske krydderurter lige ved hånden. I vores webshop kan du finde det drivhus, der passer bedst til dig og dine grønne fingre.
Minidrivhus i hårdt træ er både et praktisk og dekorativt supplement til din altan eller terrasse. Med et flot lille drivhus kan du nemt have dine urter og blomster stående på altanen eller balkonen.
Mini plastik drivhus er med bund og PVC-plastik overtræk, du kan rulle vindue op og fastgøre. Drivhus mini og drivhus plast, kan foldes ud og fastgøres, de har alle en lang levetid og der er minimal vedligeholdelse ved alle vores drivhuse. De kan bruges uden kapilærkasse.
Du kan klappe drivhusene sammen, når det ikke er i brug, på den måde fylder det næsten ingenting.
Du kan også købe minidrivhus til højbed som passer til kapilærkasse, der også er fremstillet i plastik. De er lette at bruge til en fremragende vækst løsning til altaner, gårdhaver og terrasser. Hævet højbed beskytter mod larver, snegle og forbedrer lys- og jordforhold.
Næsten ubrydelig polycarbonat drivhus beskytter mod kulde og hagl og blokerer UV-stråler. Komfortabel arbejdshøjde. Opbevaringsrum til haveudstyr mv. under højbedet.

Drivhuse skal placeres rigtigt

Når du skal placere dit ny købte drivhus, er det bedst, hvis det er muligt, at den skygges af et træ, busk eller hus, når det er varmest midt på dagen. Det bedste er en vandrende skygge, hvor der ikke er direkte sol eller fuld skygge. Du kan også vælge at købe skyggenet i vores webshop, der styrer og reducerer 75% af sollyseksponeringen.

Hos Bolig og Haven har vi et meget bredt, spændende og varieret udvalg af udstyr til dyrkning af planter, blomster, grøntsager, krydderurter mm.
Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Kontakt os gerne på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Vi har dag til dag-levering på vores lagervarer, ved bestilling inden kl. 12.