Fuglehuse og fuglefoderhuse giver mere liv i haven

Nyd havens fugle på nært hold med hyggelige fuglehuse og fuglekasser.
Med vores store udvalg af fuglehuse i alle størrelser og med forskellige slags tag, hjælper vi dig med at få mere liv i haven af små og mellemstore fugle. Vi har moderne, elegante, dekorative og stilrene fuglehuse fra Garden Life og Esschert Design i sortlakeret metal og FSC træsorter. Fuglehuse er medvirkende til ekstra liv i haven og de pryder flot i haven, på udehuse og i træer.

Foderbræt, foderstationer og standere til små og mellemstore fugle i haven

Fyld dem med fuglefrø eller korn og fuglene vil komme og sætter sig, det er en fryd for øjet. Det er vigtigt at vi passer på fuglene og sørger for at hjælpe med at fodre dem, specielt når jorden er frossen.
Vi har fuglefoderhus i håndlavet keramik, eg og stilfuld design fra Garden Life og Esschert Design - det vil glæde dig og dine besøgende fugle at have foderbræt og foderstationer i haven.


Insekthotel og beehouse giver gode betingelser for insekter og bier i haven

Mange insekter er nyttige i vores haver, hvor blomster, buske og træer skal bestøves, så vi kan få mange blomster og masser af bær og frugt. Insekter udgør en vigtig del af fødekæden for havens fugle og deres unger, de bestøver planter, spiser bladlus, tiltrækker mariehøns, sommerfugle eller bier m.m. Vi har flere slags Insekthoteller og bihuse fra Garden Life og Esschert Design - luksuriøse og gør-det-selv sæt. Der medfølger alle nødvendige materialer til at bygge og samle. Børnene vil elske det og synes det er sjovt, at være med til at samle.

Redekasser så fugle kan yngle og overnatte

Mange af de fugle, der yngler i huller, har svært ved at finde egnede steder at yngle. Med redekasser i haven får man få et spændende indblik i fuglenes forårs liv. Byd fuglene velkommen i haven og giv dem de rigtige vilkår for at yngle med redekasser. Du vil med garanti nyde selskabet. Det medvirker til, at du får mere liv omkring dig og de kan hjælpe dig med havens små skadedyr.
Fuglene kan bygge rede og beskytte fugleungerne i sikre redekasser designet og produceret i stål og FSC træsorter.
Det er ikke kun fuglenes levesteder der trues i byområder, det gælder også insekterne. Det kan du hjælpe på vej ved at opsætte en eller flere insekthoteller.


Batteriopvarmet tæppe, dogwarmer til dig eller din hund

Er populært hos hundeejere, som benytter det til bilen eller terrassen for at undgå stor nedkøling. Tæppet kan også bruges til at ligge hen over skødet ved kølige temperaturer.
Hundevarmeren er udviklet i holdbare, højkvalitets materialer. Selve varmen er sund, da den bruger infrarød teknologi, som udsendes opad.
Bunden af det opvarmede hundetæppe er vandtæt og dermed modstandsdygtig over for enhver form for fugt. Dogwarmer er let og praktisk.

Kaninbur og kanin løbegård med masser af plads 

Vi har praktiske kaninburer fra Hortus med soverum og stige. Kaniner stortrives med en løbegård med masser af plads til, at de kan løbe og hoppe rundt. Løbegården er afdækket med gittertage. Kaninerne kan let løftes ind og ud, hvis der skal rengøres. Taget er ligeledes aftageligt. Leveres i sektioner og er let at montere.