Hold orden og skab hygge med et dekorationsfad

Det er kun din egen fantasi og hang til boligindretning, der sætter grænserne for, hvad du kan bruge et dekorationsfad til. Et dekorationsfad kan være en meget effektiv installation til at skabe hygge og orden i hjemme. Hvis du har et sted i dit hjem, hvor der ofte ligger en bestemt form for rod, så kan du få det til at se enklere og flottere ud ved at lægge tingene på et dekorationsfad i stedet.

Har du fx et sted i køkken, som ofte bliver brugt til at smide nøgler, briller, smartphone, tyggegummi og andre ting, som du lige har i lommen, når du kommer ind ad døren efter arbejde? Så sæt et smukt dekorationsfad med sølvfinish – med eller uden mønstre. Herpå kan du lægge dine dimser og dutter og få det til at se helt fint ud. Det kan også være, at du har lyst til at lægge dagens post og morgenavisen på fadet.

I køkkenet kan dekorationsfadet også fungere som en flot og indbydende udstilling af dine frugter og snacks. Det kan også være i forbindelse med, at du får gæster. Så kan du arrangere pindemadder og små snacks på dit pyntefad. Det ser en smule mere formelt og festligt ud, når gæstemaden er arrangeret på et smukt fad.

Du kan også sagtens bruge dekorationsfadet, som et statisk pynteelement, hvorpå der står nogle stearinlys i forskellige højder. Det er med til at skabe en rigtig behagelig hyggestemning i fx din dagligstue eller ved spiseområdet. Vil du alligevel variere fadet, kan du vælge at lægge planter og blomster samt andre kreative elementer, som er med til at afspejle den årstid, vi er i. Du kunne jo fx vælge at sætte din DIY-adventskrans på fadet til jul. På den måde skifter det lidt, hvad du bruger fadet til.

Find stilede pyntefade på Boligoghaven.dk

Hos Boligoghaven.dk har vi dekorationsfade til pynt i lækre designs og forskellige størrelser. Du kan finde smukke, runde fade med indprægede mønster. Vi har dem i mange størrelser fra 30-90 cm i diameter. Der er dekorationsfade, som er mørke og nogle, som er lyse samt med og uden mønstre. Hvilket du vælger, kommer an på, hvad du skal have stående derpå, og hvilken stil du vil skabe. Skal der overhovedet stå noget derpå, eller skal det blot være dekorativt i sig selv?

Det er blevet et stort hit i boligen at sætte dekorative fade til at skabe zoner i hjemmet, hygge og personlig, unik indretning. Brug gerne forskellige materialer og former, når du skal udstille dekorative elementer på fadet. Du kan bruge fadet som pynt eller til praktiske formål, så tænk over, hvor og hvordan du vil bruge fadet. På den måde undgår du fejlkøb og sikrer dig, at du rent faktisk får brugt fadet i dit hjem.

Vores flotte pyntefade er fra de to populære brands ByLiving Copenhagen og House Doctor. Uanset hvilken stil du drømmer om at skabe i dit hjem, har vi et fad, der passer ind.