Fuglefoderhus trækker fugle til haven

Nyder du lyden af fuglekvidder i din have? Så er et fuglefoderhus lige noget for dig. Når du sørger for at fylde dit foderbræt til fuglene jævnligt med frø og kerner – samt nu og da også æbler og lidt brød – så vil fuglene hurtigt finde ud af, at det er hos dig, de skal komme, når de er sultne. Og de vil vende tilbage igen og igen. Du kan have glæde af fuglene og måske endda egern hele året med et fuglefoderbræt.

Fuglefoderbrætterne her hos Bolig og Haven kommer fra brands som Garden Life og Esschert Design. De laver både fuglefoderhuse i klassisk design samt foderhuse til havens fugle i moderne og stilrene design. Der er helt sikkert også et fuglefoderhus, som du vil kunne nyde at observere fra dit vindue.

Hvor skal mit fuglefoderhus stå?

Tænk sikkerhed for de små fugle frem for alt. Når du skal vælge, hvor du vil sætte dit nyindkøbte foderhus, skal du vælge et sted, som er sikkert for fuglene. Det er en fordel for fuglene, hvis der er et træ, en hæk eller nogle buske max 3-4 meter fra fuglefoderhuset, hvor de kan søge dækning, så snart de føler behov for det.

Det er desuden også vigtigt, at du placerer fuglehuset min. 1,5 meter over jorden. Det gør nemlig, at rovdyr, der kommer forbi nede på jorden, ikke kan hoppe op i foderhuset. Og det giver fuglene en god chance for at nå at flyve væk inden.

Faktisk kan du endda vælge at sætte dit fuglefoderbræt fast helt oppe i et æbletræ – dog ikke højere end at du har mulighed for at tilgå det jævnligt og fylde det med mad. Det kan du fx gøre med et af vores fuglefoderhuse uden fod.

Husk også at gøre dine fjerklædte venner den tjeneste at sørge for frisk vand til dem i et fuglebad og evt. en redekasse.

Stort udvalg af foderstation og foderhuse

Det er skønt at se på fugle gennem vinduet, når de suser rundt om foderbrættet. Der kan hurtigt komme mange fugle omkring et foderbræt. Derfor behøver du heller ikke at nøjes med et enkelt foderhus i haven.

Typer af foderhuse til fugle og egern

Her på siden kan du blandt andet finde fuglefoderhuse af træ, keramik og i pulverlakeret stål. Udvalget rummer fuglefoderhuse til at hænge op. Dem kan du placere lige, hvor din fantasi tillader det – fx på huset eller i et træ. Vi har også fuglefoderhuse med stander og uden stander. Derfor forhandler vi naturligvis også standere separat.

Hvis du bor i nærheden af en skov eller har mange træer i haven, har du måske også egern tæt på. Til de små egern har vi også en foderstation, som du kan fylde med forskellige slags nødder, som egernet selv kan knække.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter under fuglehuse? Så må du endelig give os et kald. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt behandlet.