Fuglefoderhus er velegnet til fodring af havens små fugle

Vi skal passe godt på fuglelivet. 6 kantet foderstation fra Marstal eller Tornby, Dome Black - Oak, Vejers og Odense foderhus er klassiske eksklusive fuglefoderhuse til især små fugle, velegnet til fodring med f.eks. frø, brød og nødder til havens små fugle så som musvitter og spurve i haven og ved havestier.
De klassiske fuglehuse er i sortmalet gran og egetræ, keramisk, med galvaniseret kanter, ståltag og tagpap.

Fuglefoderhus med foderautomat, er til havens små og mellemstore besøgende fugle

Nordborg, Munkebo, Blåvand og Pantheon Fuglefoderhus/foderbræt er i egetræ inkl. stander, fremstillet i olieret egetræ og med et moderne ståltag. Fuglefoderhusene har et minimalistisk og flot design, hvilket passer til de fleste hjem og haver. Foderhuset kan besøges af små og mellemstore fugle.
Pantheon fuglehuset er lavet med en praktisk foderautomat, der gør det let at fodre fuglene med til frø og foder, uden at det bliver ødelagt af regn og fugt.

Fuglefoderhus og redekasser der kan benyttes af mange forskellige fugle

Foderhuse som Blokhus fra Garden Life er lavet i oliebehandlet gran, FSC fyrretræ med tag af tagpap og kan benyttes af mange slags fugle.  Det er ikke lige meget hvordan en redekasse er konstrueret, da fuglene stiller forskellige krav. Vi har specielle redekasse er beregnet til gærdesmutten. Vi har fuglehuse med grønligt zinktag, sort designet materiale, der er lige til at hænge op. Hæng dem et diskret sted i en højde på omkring 2 meter. Sørg for hverken sol eller regn rammer direkte ind på fuglehuset og at fuglene har fri passage op til hullet. Det er bedst at rengøre fuglehuset i efteråret, da fugle kan bruge huset om vinteren for at komme væk fra vind og vejr.

Rede- og ynglekasser hjælper dig til mere fugleliv i haven

Fuglehuse bruges af mange fuglearter til at beskytte sine æg og unger mod rovdyr. Byd fuglene velkommen i haven og giv dem de rigtige vilkår for at yngle med redekasser. Du vil med garanti nyde selskabet. Wigwam fra Garden Life er en sjov og anderledes redekasse i håndlavet europæisk naturtræ.
Er velegnet for blå -og sortmejsen. Nyd fuglene hele vinteren med denne sjove redekasse. Vi har redekasser i birk, gammeldags bindingsværk design. Vi har redekasser til små  og mellemstore fugle. Twigs er elegant, moderne og stilfuld redekasse er designet med print af kviste på siderne. Redekassen er fremstillet af olieret eg og siderne med print er akryl. Vores fuglevenner behøver sikre redekasser til at ruge og beskytte.
Vi skal passe på de besøgende fugle, som er med til at give liv i haven. Hvert fuglehus og redekasse er unik. Henne redekassen fra Garden Life er til ophæng med monteret snor. Bricks er speciel redekasse, designet med mursten i akryl på siderne. Redekasserne er nyttige for fuglene, hvor de kan bygge rede og beskytte fugleungerne. Det flotte udseende giver et godt spil til havens grønne miljø.

3 fods stander er til fuglehuse

Til fugle foderhuse, foderbræt, fuglehus, foderstation, kan tilkøbes 3 fods stander i sort metal, sortmalet eller oliebehandlet FSC fyrretræ eller egetræ, passer til fuglehuse og foderhuse. Standeren er udstyret med et spyd i bunden, som gør det let at placere den på en ønsket plads i din have. Du kan finde foderbræt og fuglehuse her på webshoppen.

Fuglefoderhus, Ellipse redekasse, Stolen fuglefoderhus er special designet

Elegant fuglefoderhus Mågen, Ellipse redekasse og foderhuset Stolen er designet af Morten Kristoffersen i pulverlakeret stål. Stilfuldt, flot og dekorativt udseende, der passer godt ind i alle haveindretninger og når fuglene kommer og sætter sig, eller søger ly for at yngle, er det en fryd for øjet.  Det er vigtigt at vi passer på fuglene og sørger for at hjælpe med at fodre dem, især i vintermåneder, at være opmærksom på at ligge fuglefrø til vores kære venner i foderstationen. Redekasserne hjælper dig til at få liv i haven.