Smarte gåvogne til drenge og piger

Gåvogne er et supersjovt og underholdende legetøj til helt små og mindre børn, som giver dem en selvtillid til at udforske verden selv. Med en gåvogn kan de styrke deres balance, motorik samt muskelled-sansen, alt imens at de øver sig på at blive klar til at gå selv.

Vi forhandler en masse søde og funktionelle gåvogne fra legetøjsbrandet Nordic Play. Du kan blandt andet finde:

  • Gåvogn til baby
  • Gåvogn-bil
  • Gåvogn i træ
  • Gåvogn i plast

Den bedste gåvogn til baby er som regel den, der motiverer dem mest. Ofte er lykken primært gjort ved at få en gåvogn eller gåbil med et fedt design eller motiv. Hos Bolig og Haven har vi derfor samlet et virkelig flot udvalg af gåvogne, som ligner alt fra almindelige biler, brandbiler og racerbiler til militærbiler og ambulancer. Vi har både røde, hvide, grønne og sorte gåvogne. De kan bruges både ude og inde.

De små biler og racerbiler som gåvogne har et realistisk design, som børn elsker at fræse rundt på. Nogle af dem har indbygget musik og hornlyde i rattet samt et lille opbevaringsrum under sædet til yndlingslegetøjet eller en lille snack, hvis man pludselig bliver sulten midt i det store eventyr, man har begivet sig ud på.

Vi har også gåvogne, hvor du kan sætte dit lille barn i på gåturen som et slags alternativ til en klapvogn. Denne gåvogn har støtte både i siderne og bagpå, så barnet ikke vælter. Derudover er det udstyret med et håndtag og fodplader, så det er dig, der styrer, hvor turen går hen og i hvilket tempo. Den er et rigtig godt sted at starte på vejen mod at lære løbecyklen, den trehjulede og til sidst den tohjulede jernhest at kende.

Hvad bruges en gåvogn og en gåbil til og hvornår?

En gåvogn er et supereffektivt. Den fungerer som en stabil gåmakker, der motiverer baby til at komme op i oprejst position. Først gange det sker, er de fleste babyer flade af grin. Når de kommer op på tæer og endda kan bevæge sig fremad, får de verden at se fra en helt ny vinkel.

Hvis du vælger en gåvogn fuld af sjove aktiviteter, så kan din baby faktisk have glæde af gåvognen fra de er ganske små og blot ligger på maven. Her kan de ligge og baske og få alle de bevægelige dele til at snurre og flytte sig. På den måde bliver de trygge ved gåvognen, så den er en tryg gåmakker at støtte sig op ad, når man er klar til at lære at gå.

De lidt større tumlinge kan have stor gavn af en gåbil, der også er en form for gåvogn. En gåbil virker som en forløber for løbecyklen. På en gåbil kan barnet side solid på det flade sæde.

Fordele ved gåvogne

  • Træner barnets motorik
  • Barnet øver sig i at gå
  • Det er hylemorsomt for barnet

 

Er du i tvivl om noget? Så kontakt gerne vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig videre.