Velkonstruerede, effektive grensakse og ørnenæb

Herover på siden kan du finde vores udvalg af grensakse, ørnenæb og sæt af sakse med ørnenæb. Alle grensakse og ørnenæb har et solidt soft grip, som gør det let at holde et fast greb om saksen.

En grensaks bruges og er særligt velegnet til at beskære større træer med lange grene og grenede buske i haven, som har tykkere grene. De er eksempelvis fantastisk effektive og lette at styre. Grensakse er desuden meget stærke. Med sådan en i hånden kan du klippe tykkere grene, end du måske regner med. De har ofte også en anti-klæbe-belægning på knivbladene, der gør, at planterester ikke klæber sig fast.

Har du flest grene, som er oppe i højden? Bare rolig, vi har også grensakse med stabil teleskopfunktion. Det gør det meget lettere at nå de høje grene og træer.

Se også vores kæmpe udvalg af andre haveredskaber her.

Fordele ved at bruge grensaks med ørnenæb

Uanset hvilke grene du har behov for at studse og klippe til i din have, så er en grensaks et meget praktisk stykke værktøj, der letter klippearbejdet væsentligt.

Grensakse er meget stærkere end beskæresakse. Samtidig er de lettere at lave et lige, plantevenligt snit med end en sav. Grensaksens styrke ligger dels i de længere håndtag, som gør, at du kan lægge endnu flere kræfter i.

Samtidig er nogle grensakse konstrueret med gearudveksling, der gør det muligt at flerdoble den styrke, du ligger i. Det gør dem utroligt velegnet til at klippe tykke grene, når du samtidig ikke vil have, at planten tager for meget skade, og at der efterlades et pænt, jævnt snit.

Ørnenæbets særlige buede udformning gør også klipningen lettere, idet grene beskæres fra begge sider – fordi begge sider af saksen er udstyret med knivblad, i modsætning til amboltsaksen hvor den ene del af flad.

Hvis du har flere høje træer og buske i din have, vil en grensaks med teleskop være det, du har brug for.

Shop grensakse og ørnenæb hos Boligoghaven.dk

Hos Boligoghaven.dk har vi et godt udvalg af kvalitetsgrensakse. Hos os finder du både grensakse med teleskop og ørnenæb, som gør dit beskæringsarbejde i haven meget lettere. Og det kan virkelig godt betale sig at investere i gode sakse med ørnenæb, da beskæring af haven er en begivenhed, der vender tilbage år efter år.

Vores sæt af ørnenæb, hvor du både får en grensaks og en beskæresaks er især populære. Med disse to meget forskellige sakse er du rigtig godt dækket ind. Grensaksen klarer de tykke grene – både friske og tørre. Den mindre beskæresaks er derimod rigtig god til alverdens småopgaver såsom tilklipning af tynde grene og stilke på blomster, så de er klar til året efter.

Husk at vedligeholde din grensaks’ ørnenæb med en slibesten. Når du skærper saksens knive, bliver de ved med at være skarpe. Det gør skaden på planten mindre, så den lettere heler. Det gør naturligvis også, at du ikke skal lægge unødvendigt mange kræfter i at klippe grenene over, fordi saksen er sløv.

Vi ønsker dig en god shoppingoplevelse!