Gynger skaber stor glæde for alle

Du kan vælge imellem mange forskellige gynger. Alle vores produkter er topsikre og nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet. Gyngerne er klar til montering på gyngestativet i haven.
Vi har et bredt udvalg af gynger til børn i forskellige aldre.
Blød sort gyngesæde med reb fra Nordic Play er en underholdende og sjov gynge. Denne bløde gyngesæde er fremstillet i blød plast og kommer med et justerbart reb med reblåse og ophæng i galvaniseret runde ringe.
Den bløde gyngesæde er en komfortabel gynge at sidde på og ligeledes let at komme op på.
Gyngen må anvendes af børn fra 3-10 år.

Trapez gynge styrker børns motorik

Trapez gynge i træ med ringe hjælper med at styrke dine børns motorik. Trapezen kan benyttes som gynge af cirkusprinsesserne og akrobaterne. Børnene udfordres på deres styrke og evne til at holde balancen.
Vores gynger passer godt sammen med vores øvrige produkter til udendørs leg,
Godkendt i forhold til  EN71-1,2,3 og 8.

Sansegynge til børn og spædbørn er sensorisk stimulerende

Sansegyngen til børn er flot og kan bruges som sansestimulerende hjælpemiddel og til at styrke børns motorik.  Kan bruges til gymnastik og stimulation til spædbørn. Kan være et hjælpemiddel eller legetøj til børn med særlige behov, ADHD og børn med diagnoser.
Bør kun anvendes siddende og liggende.
Behagelig og smart sansegynge eller rundgynge fra Nordic Play er fremstillet af metal med beskyttende skumfoam. Netgyngen leveres med et justerbart reb.
Rundgyngen er lavet til, at blive benyttet af børn siddende eller liggende. Der må max. være 2 børn som benytter den ad gangen. Sansegyngen kan bruges uden- og indendørs.
Det bedste ved sansegynge er, at selv spædbørn kan ligge behageligt i den. Er en af de absolut bedste gynger til børn, som kan nydes af alle aldersgrupper. Selv voksne kan tage sig en slapper, mens der kigges i en god billedbog. 

Dækgynge er sjov at lege med

Dækgyngen er en af de mest klassiske og miljøvenlige gynger til børn, da bildækket, som bruges, er genbrugt, renset og overfladebehandlet i henhold til EU’s foranstaltninger.
Giv dine børn en sjov legeplads i haven med en underholdende dækgynge, fremstillet af malet genbrugsdæk. Dækgyngen fås komplet med både reb, bøjler og diverse tilbehør til ophængning.
Dækgyngen holder til alt slags vejr og kan tåle at hænge udenfor hele året. Den kræver ingen vedligeholdelse.
Alle de nødvendige huller er blevet boret på forhånd, og der medfølger en samlevejledning, så gyngen er lige til at samle og hænge op.
Vores gynger er CE Godkendt og ergonomisk udformet, så de passer til børnenes krop.

Tallerkengynge stimulerer balanceevnen

En legeplads uden gynger til børn er ikke en rigtig legeplads. En have med en sansegynge, stor trampolin, fodboldmål eller sandkasse er sjovere end andre haver.
Der ligger meget mere bag de svajende bevægelser og kilden i maven end tidsfordriv og god underholdning.
Tallerkengynge fra Nordic Play med justerbart reb, med plastiksæde kan tåle at hænge udenfor hele året og i alt slags vejr. Når gyngen er våd, er den lige til at tørre af med en klud, så bagdelen ikke bliver fugtig. Gynger i plastik er især smarte, fordi gyngen, i stedet for at være af solid plastik hele vejen igennem, bevarer et tomt luftrum i midten. Det tomme luftrum gør gyngen enormt letvægtig, så sikkerheden samtidigt får et ekstra plus.
Balanceevnen stimuleres, motorikken styrkes, og når der springes om kap, bliver gyngen til en hel sports disciplin.
Kan anvendes af børn fra 3-10 år. Godkendt iht. EN71-1,2,3 og 8, CE Godkendt. Gyngen er Ø28 cm x 4 cm.

Trapez gynge er til akrobatisk udfoldelse

Vores børn skal have alle de bedste udendørslege muligheder for at bruge kroppen og lære dens grænser og muligheder at kende.
Den almindelige brætgynge er genial til formålet, mens tallerkengyngen, trapez gynge og sansegyngen om muligt er endnu bedre.
Vi har gynger, som koster mindre end hundrede kroner, og så længe du har et træ i haven eller en bjælke i loftet, så har du også plads til at give dit barn en gynge.
Nordic Play trapezgynge, fremstillet i blåt eller sort plast er rigtig gode til barnets motoriske udvikling. Leveres med justerbart sort reb med ophæng i galvaniseret runde ringe.
Trapez gyngen har flere huller, således der kan vælges flere måder at hænge fra trapezgyngen til akrobatisk udfoldelse. Her kan barnets virkelig udfolde og udvikle sine motoriske styrker.

Gyngebold elsker børn at bruge til boksebold

At gynger til børn er et hit, det er noget, som aldrig ændrer sig. Men det gør gyngerne til gengæld.
Man skulle tro, at med så mange år på bagen, ville gynger til børn efterhånden have nået sin grænse i forhold til udviklingen.
Men sandheden er, at nye typer gynger hele tid bliver opfundet og udviklet;
Gyngebold eller boksebold til børn anvendes efter egen fri fantasi, måler Ø320 mm, leveres med reb.
Gyngen kan hænge i grenen fra et træ eller sågar inde i dagligstuen.

Babygynge er perfekt til de mindste børn

Swurfer Kiwi gynge i lyserød eller lyseblå plastik er perfekt til de mindste, som endnu ikke selv kan holde sig fast på en brætgynge.
Gyngen er udformet med et ergonomisk udformning ”KIWI” formen, som passer til barnets krops krumning. Er i et smart og stilrent design.
Swurfer gynge til børn fås til alle aldersgrupper, og denne model er især velegnet til børn fra 6 mdr. og til 3 år eller indtil barnet ikke længere kan sidde i den, eller indtil barnet vejer mere end 23 kg.
Lavet i holdbarhed materiale, EVA FOAM beklædt, mug bestandigt, som gør gyngen mere komfortabel og holdbar igennem alle 4 årstider.
Har en 3-punkts sikkerhedssele, justerbar, blødt stof – Sikkerheden som man kender fra autostolen
Reb er ekstra blødt kraftigt flettet reb – Blid mod de små babyhænder.

Rundgynge kan hjælpe alle sanser optimalt

Underholdende net sansegynge rundgynge fra Nordic Play i Ø100 cm.
Kan benyttes af op til 2 børn ad gangen. Gyngen er kun beregnet til børn siddende eller liggende.
Sansestimulerende hjælpemidler kan være relevante for dig, hvis du har en eller flere sanser, der ikke fungerer, eller hvis du pga. en funktionsnedsættelse ikke får stimuleret dine sanser optimalt i dagligdagen. De kan også være relevante for dig, der på trods af intakte sanser og intakt fysisk formåen, har problemer med bearbejdning af sanseindtryk i hjernen.