Redskaber skal hænge overskueligt i dit redskabsrum

Det er praktisk med ophæng til haveredskaber og værktøj. Det er meget nemmere at holde styr på dine haveredskaber og haveredskabssæt. Samtidig sikre du, at dine haveredskaber ikke bliver væk, eller bliver beskadiget.
Haveredskaber skal helst have lang levetid, så det er også vigtigt, at du vælger de rigtige.
Når du arbejder i haven, skal du sørge for at have en god arbejdsstilling for at beskytte mod ryg- og ledsmerter.

Vi har stort udvalg af ergonomiske og håndgjorte kvalitets haveredskaber fra Elho, Green It, Galax, Bagpipe, Hortus, Garden Life, Esschert Design, Freund, Millarco, Garden Life, Grouw mm. Hos os kan du købe:

  • Gravegreb
  • Løvrive
  • Graveskovl
  • Havespade
  • Skuffejern
  • Havehakke

 

Skal du dele stauder, opgrave kartofler, bearbejde jorden og sprede materialer som møg og halm, så anbefaler vi du køber en greb, gravegreb eller spredegreb, som er egnet til gravearbejdet.
Hvis du har en have med blomster og græs, kan en haverive og en planterive være med til at gøre havearbejdet for dig. Når der skal plantes eller flyttes blomster, kan vi anbefale en skovl, planteskovl eller planteske. Hvis du f.eks. skal nedgrave rør, skal du bruge en drænskovl. Hvis du har jord med sten eller rødder, vil du helt sikker få gavn af at købe en spidsspade.
Så derfor overvej hvilke redskaber, som er nødvendige for dig og hvor ofte du bruger dem. Vi leverer også stort udvalg i børne haveredskaber og skovle.
Når du skal opsætte et nyt hegn eller flytte det gamle, kan du med fordel benytte et pælebor. Vi kan levere Galax pælebor i forskellige størrelser. Det er meget vigtigt at du sikrer, at de lodrette pæle er godt forankret i jorden. Pæleboret er med til at sikre dig er du får sat dine hegnspæle eller stolper korrekt.

Beskæring og vanding er vigtigt for træer og buske

Rosensaks og græssaks bruges til mindre og fint arbejde med blomster, små planter og græskanter. Der findes et bredt udvalg af forskellige beskæresakse og den vigtigste overvejelse her er omfanget af arbejde. Der er også et hårdere arbejde med trimning af hække og træer, hvor det kan anbefales at du har hækkesakse, grensakse, ørnenæb, som er behjælpelig til det mere tunge arbejde i træer og buske.
Vandslange kan fås i forskellige varianter: Haveslange, flexslange, slangeboks, siveslange. Siveslangen udskiller sig i forhold til et mere specifikt behov som f.eks. sætning af ny hæk, hvor det er godt med konstant tilførsel af vand. Flexslangen giver en fleksibilitet i forhold til at være kompakt, når den ikke benyttes. Ligeledes er flexslangen mere holdbar i brug og kan f.eks. oftest holde til at en bil kører over den. Husk at tilkøbe de tilvalgsprodukter som er aktuelle for dig såsom slangevogn, slangekoblinger, hanekoblinger, samle led mm.
Du skal tænke på, hvad du skal vande og hvordan du bedst føler opgaven løses for dit vedkommende. En standard vippevander kan flyttes rundt i haven og dække et stort areal. Et alternativ er impulsvanderen/sprinkleren som sporadisk vander et areal på 25 meter i diameter. Både impulsvander og vippevander er oplaget til større urtehaver og græsplæner.
Er din have indrettet med blomster og planter på forskellige områder som kræver koncentreret opmærksomhed, bør du overveje nogle tilvalgsløsninger, som kan kobles på din vandslange, bl.a brusepistol, havebruser, strålepistol mm. Disse gør det let at fokusere direkte på et mindre område eller en specifik plante og blomst. Vi sælger også vandspray flasker, havesprøjter, rygsprøjte og vandkander.

Dit haveaffald kommer typisk ved ukrudt, nedfald og udskiftning af planter. I forbindelse med oprydningen i køkkenhaven eller græsplænen, kan man have gavn af opsamlingsredskaber, vi sælger Bagpipe sækkerør til affaldssæt, havevogne, haveaffaldssække pop-up, slidstærke poser i vokset canvas i tre størrelser, som gør det lettere at holde styr på haveaffaldet.

Andre vigtige redskaber til din have er:

  • Løvsuger
  • Økser
  • Koste

I efteråret har de fleste haveejere et hårdt arbejde foran sig med nedfaldet fra træer, buske og planter. Det kan være en god ide at anskaffe sig hjælp i form af en løvsuger eller løvblæser. Løvblæsere bruges hele året rundt til at fjerne blade og andet på terrasse eller fliser.
En økse er et håndværktøj, som oftest bruges til at arbejde i træ. Du kan få forskellige typer af økser, som egner sig til specifikt kløve- og flækkearbejde. Vi sælger flækøkse eller splitøkse, økse med glasfiberskaft, alle i forskellige vægte.
Når du skal vælge en kost til fejning af terrasse og fliser, er det vigtigt, at du vælger en god kost med holdbar børster. Det kendetegnes ved, at de er fremstillet af naturlige og bæredygtige materialer og at de er bundet på den rigtige måde. Der findes mange varianter i forhold til børster, skafter og ergonomi. Vi kan levere Galax værkstedskoste, ergonomisk koste og fejekoste, gadekoste og børnekoste, der er dansk produceret i høj kvalitet.

Shop dine haveredskaber hos Bolig og Haven

Hos Bolig og Haven har vi et meget spændende og varieret udvalg af haveredskaber. Uanset om du skal feje, grave, rive, beskære, fælde, hakke - så har vi alt det du har behov for, så din have, urtehave og blomsterbede kommer til at fungere optimalt for dig.

Er du i tvivl om noget? Så tag endelig kontakt til os. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Ved bestilling inden kl. 12 på hverdage, så afsender vi samme dag. Så køb nu!