Haveredskaber, haveredskabssæt og redskabsophæng, gør at du får en bedre arbejdsstilling og redskaberne kan hænge overskueligt i dit redskabsrum

Når vi arbejder i haven, er det vigtigt at have en god arbejdsstilling for at beskytte mod ryg- og ledsmerter.

Mange Galax haveredskaber har lang levetid, hvis man vælger de rigtige. Det er op til dig at vurdere dit behov.

Vi har mange forskellige Galax haveredskaber, bl.a. ergonomisk gravegreb, greb, spredegreb løvrive, skuffejern, haverive, havehakke, planterive, skovl, planteskovl, planteske, havespade, drænskovl , spidsspade, graveskovl skal derfor overveje hvilke redskaber, som er nødvendige for dig og hvor ofte du bruger dem. Vi levere også stort udvalg i børne haveredskaber bl.a skovle. Til redskabsskuret kan der bl.a købes redskabsophæng og værktøjsophæng,

Greb, gravegreb og spredegreb til forskellige arbejdsgange i haven

Er et haveredskab, som du kan bruge til f.eks. at dele stauder, opgrave kartofler, bearbejde jorden og sprede materialer som møg og halm. Greb/gravegreb/spredegreb kan sammenlignes med en høtyv, dog er den mere solid og bedre egnet til gravearbejdet.

På markedet findes flere typer grebe, som er udviklet med henblik på forskellige formål og arbejdsgange.

Beskæring af træer og buske

Trimning af planter, blomster, buske og træer er også på dagsordenen i de fleste haver og her er det en god ide at have beskæringsredskaberne i orden. Der kan være tale om Green it beskæresakse, rosensaks og græssaks til det mindre og fine arbejde med blomster, små planter og græskanter. Der findes et bredt udvalg af forskellige beskæresakse og den vigtigste overvejelse her er omfanget af arbejde. Der er også et hårdere arbejde med trimning af hække og træer, hvor det kan anbefales at du har hækkesakse, grensakse, ørnenæb, som er behjælpelig til det mere tunge arbejde i træer og buske.

Vandingsartikler til haven

Vi oplever i Danmark stor forskel på nedbørsperioder, hvilket gør at vi ikke kan forvente at naturen selv kan holde vores haver fine og frodige. Der findes mange redskaber til at vande haven og der er forskel på arbejdet som skal gøres i forhold til dit valg af redskaber.

Det er god ting at have en vandslange, som kan fås i forskellige varianter: Green it haveslange, flexslange, slangeboks, siveslange. Siveslangen udskiller sig i forhold til et mere specifikt behov som f.eks. sætning af ny hæk, hvor det er godt med konstant tilførsel af vand. Flexslangen giver en fleksibilitet i forhold til at være kompakt, når denne ikke benyttes. Ligeledes er flexslangen mere holdbar i brug og kan f.eks. oftest holde til at en bil kører over den eller lignende. Husk at tilkøbe de tilvalgsprodukter som er aktuelle for dig såsom slangevogn, slangekoblinger, hanekoblinger, samleled mm.

Du skal tænke på hvad du skal vande og hvordan du bedst føler opgaven løses for dit vedkommende. En standard vippevander som kan flyttes rundt i haven og kan dække et stort areal på 100-200 kvm. Et alternativ er impulsvanderen/sprinkleren som sporadisk vander et areal på 25 meter i diameter. Både impulsvander og vippevander er oplaget til større urtehaver og græsplæner.

Er din have indrettet med blomster og planter på forskellige områder som kræver koncentreret opmærksomhed, bør du overveje nogle tilvalgsløsninger, som kan kobles på din vandslange, bl.a brusepistol, havebruser, strålepistol mm. Disse gør det let at fokusere direkte på et mindre område eller en specifik plante og blomst. Vi sælger også vandspray flasker, havesprøjter, rygsprøjte og vandkander fra Freund, Elho og Esschert Design.

Haveaffald – gør det lettere at håndtere og sortere haveaffald

Vores haveaffald kommer typisk ved ukrudt, nedfald og udskiftning af planter. I forbindelse med oprydningen i køkkenhaven eller græsplænen, kan man have gavn af opsamlingsredskaber, vi sælger Bagpipe sækkerør til affaldsæt, havevogne, haveaffaldssække pop-up, slidstærk poser i vokset canvas i tre størrelser, som gør det lettere at holde styr på haveaffaldet. Gør arbejdsgangen mere bekvem.

Pælebor til feks opsætning af nyt hegn

Når du skal opsætte et nyt hegn eller flytte det gamle, kan du med fordel benytte et pælebor. Vi kan levere Galax pælebor i forskellige størrelser. Det er meget vigtigt at man sikre at de lodrette pæle er godt forankret i jorden. Dette for at undgå hegnet vælter eller blæser omkuld under stormlignende forhold. Pæleboret er med til at sikre dig er du får sat dine hegnspæle eller stolper korrekt.

Løvblæsere eller løvsugere hvis haven virker helt uoverskuelig

I efteråret har de fleste haveejere et hårdt arbejde foran sig med nedfaldet fra træer, buske og planter. Det kan være en god ide at anskaffe sig hjælp i form af en løvsuger eller løvblæser. Einhell Løvsuger og løvblæser kan bruges hele året rund til bl.a at fjerne blade og andet på terrasse eller fliser.

Økser til kløvning og flækkearbejde

En økse er et håndværktøj som oftest bruges til at arbejde i træ. Du kan få forskellige typer af Millarco økser som egner sig til specifikt kløve- og flækkearbejde. Vi sælger flækøkse eller splitøkse, økse med glasfiberskaft, vi har også splitøkse og fældeøkse, alle i forskellige vægte.

Koste fremstillet af bæredygtige materialer

En god kost med holdbar børste kendetegnes ved, at den er fremstillet af naturlige og bæredygtige materialer og at den er bundet på den rigtige måde. Der findes mange varianter i forhold til børster, skafter og ergonomi. Vi kan levere Galax værkstedskoste, ergonomisk koste og fejekoste, gadekoste og børnekoste.