Havespil er ofte spil vi kender

Spændende udespil er noget hele familien, både børn og voksne kan bruge til at dyste mod og med hinanden
Vi kommer ud og nyder det dejlige vejr – helst med venner og familie. Vi har mange sjove havespil og udespil til den perfekte underholdning og aktivering af såvel børn som voksne i haven.

Fodboldmål kan sikre timevis af leg med bolden

Vores holdbare fodboldmål fra Nordic Play, kan flyttes rundt i haven, de er fremstillet i trykimprægneret fyrretræ, galvaniserede skruer til samling af trædele og kramper til montering af det medfølgende net.
Smart pop-up-fodboldmål hvor materialet er fiberglasstolper, polyesternet og med en bæretaske, gør det er nemt at tage med, samt at opbevare.
Renox Challenge er professionelle sammenfoldelige fodboldmål, enkelt og moderne design, der stimulerer tekniske færdigheder og teamånd. Det giver dig mulighed for at træne, udfordre dine venner til en ordentlig fodboldkamp, når I vil og hvor I vil. Med det specialudviklede kliksystem fra Renox, kan fodboldmålene på en enkelt og effektiv måde pakkes sammen og sættes op. Det er et robust kliksystem af metal. Det er nemt at håndtere for både børn og voksne. Du kan bruge fodboldmålet alle steder i haven, på vejen eller i parken.
Fodboldmålet har en galvaniseret stålramme og et vejrbestandigt, fintmasket net. Fodboldmålets størrelse gør det også velegnet til Panna; en populær form for streetfodbold. Med dette hurtige og tekniske boldspil, træner du dine tekniske færdigheder endnu bedre.

Badminton og tennis kan give høj puls sammen med andre

Med nogle gode spil til haven er i sikret mange sjove timer i hinandens selskab. Tag kampen op mod naboen og udfordre dem i et spil badminton eller tennis. Sæt med ketsjere, bolde og net, til 2 eller 4 deltagere, er nemt at sætte op i haven, tage med på stranden, i parken, i sommerhuset eller på camping
Med tennissættet eller badmintonsættet kan I få nogle hyggelige timer ude i det gode solskinsvejr - måske skal I arrangere en turnering eller bare spille lidt frem og tilbage og hygge jer?
Mega-badmintonsæt sikre dig og dine bedsteforældre, at I kan ramme bolden, sættet består af 2 ketsjere og 1 bold. Alt sammen i stor størrelse og klar til spil i haven, stranden eller hvor I vil dyste med jeres venner, familie eller naboer.

Ringspil, petanque eller stigegolf kan samle familien i haven

Ringspil og petanque er sjove og kan spilles af hele familien i haven, parken eller på stranden. Stigegolf fra Nordic Play er også et populært spil for hele familien. Der fås point ved at kaste kuglerne og få dem til at vikle sig rundt om ribberne.

Shuffleboard er et meget underholdende spil

Nordic Game shuffleboard kan spilles med venner og familie. Spillepladen er vendbar og har det populære shuffleboard på den ene side og curling på den anden. Ved curling curler en fra hvert hold på skift en brik tættest mod det modsatte hus. Shuffleboard og curlingspillepladerne er lavet i krydsfiner og har en lakeret spilleflade, som giver det bedste glid. Det er ikke nødvendigt med sand eller voks, som man kender det fra de store professionelle shuffleboards: Det er lige til at gå i gang med at spille.

Kongespil, mikadospil eller yatzy spilles i alle aldre

Det klassiske KUBB kongespil er i træ med 1 konge, 10 bønder, 6 kastepinder og markeringspinde. Stort mikadospil er ligeledes i træ, 80 cm høj med 25 kraftige pinde, oplagt til mange timers leg og sjov med familien og bedsteforældre. Stort Yatzy spil, med 6 terning 6x6x6 cm, udført i bøgetræ, kan også bruges i haven til mange timers underholdning for store og små.

Frisbee-golf og stangtennis er til børn og legesyge voksne

Frisbee-golf fra Play It, er lige som golf - bare med 8 stk. frisbe. Med lidt øvelse og præcision skal du nok få de flyvende discs til at suse gennem luften og ramme plet. Ram kurvene på færrest antal kast. Du kan placere kurven, hvor du vil og kan derfor let op- og nedjustere sværhedsgraden.
Stangtennis sættet er i plast, med tredelt Ø22 mm pulverlakeret metalstang med en samlet længde på 170 cm. Den er let at samle og sætte op. Placer det et godt sted i haven, hvor der er plads til store armbevægelser og bolden let kan svinge rundt.

Jumbotennis og petanque er underholdende på stranden

Jumbotennis er til udendørs leg, med 2 ketsjere i størrelse 55 x 27 cm og 2 bolde, komplet rundboldsæt i træ med fladt bat, rundt bat og 4 hjørnepinde, som er nemt at pakke sammen og tage med sig.
Petanquesættet i plast, kan alle deltage i et sjovt spil petanque, er også nemt at medbringe på stranden til en familiedag. Sættet indeholder 8 store bolde og 1 lille bold. Et sjovt spil til solskinsdage i haven eller på stranden. Populære spil som kan give mange grin.