Design og brug af smukke House Doctor tæpper i dit hjem

Gulvæpper er en integreret del af boligindretningskonceptet. De bruges i både afslappede og formelle omgivelser. De tilføjer varme, komfort og æstetisk appel til ethvert rum. De giver en følelse af varme og tryghed til de hjem, de er i. Alle disse kvaliteter gør tæpper til en fast bestanddel af interiørdesign.

Traditionelle tæpper bruges til dekorative formål såsom at dække gulve eller tætne revner i fliser. Men de kan også bruges af funktionelle årsager - som fodmåtter i entreen. Alle tæpper har unikke egenskaber, der gør dem til perfekte dekorationsværktøjer.

Store gulvtæpper fra House Doctor kan bruges i flere sammenhænge

Vi ser typisk at store gulvtæpper bruges i forbindelse med store møbler som sofaer og sofaborde. Her kan du gøre det ekstra hyggeligt med et tæppe stuen. Et andet sted vi gerne bruge tæpperne er i spisestuen under spisebordet. Det gør vi blandt andet for at beskytte gulvet, men samme tid for at skabe en bedre dynamik i indretningen af boligen.

Små og mellemstore gulvtæpper designes af House Doctor til andet brug

De mindre gulvtæpper er ofte brugbare på badeværelser eller som gulvmåtter i entreen. De fås typisk fra House Doctor som firkantet eller runde. I mange boliger i dag er der mellemgange og arealer i hjemmet, hvor vi med fordel kan benytte ”løbere” aflange gulvtæpper. De giver varme til de rum og steder vi til tider overser og glemmer når vi indretter.

Kan jeg undvære et House Doctor gulvtæppe i mit hjem?

Det hurtige svar er nej! House Doctor er generelt meget populære når det handler om interiør til boligen. Specielt deres gulvtæpper er af høj kvalitet og æstetisk design. Du vil altid kunne finde plads til et ekstra gulvtæppe eller en udskiftning af et nedslidt tæppe som har gjort sin pligt i mange år.

Slitage er svært at undgå når vi bevæger på dem mange gange dagligt. Vi vil dog anbefale dig at holde og rengøre tæpperne jævnfør de anvisninger som House Doctor har angivet.