Indretning med blomster i krukker fra House Doctor

Uanset om du skal have blomster og planter i stuen, entreen eller på terrassen, så er House Doctor afsindigt dygtige på design og kvalitet. Mange af deres kollektioner af krukker laves i sæt med en stor og lille krukke eller urtepotte.

Du kan bruge krukkerne til alt fra blomster og krydderier til træer og buske. Vi anbefaler at du har lavet dit forarbejde i forhold til beplantningen så du ved hvilken størrelse krukke du skal bruge. Alt efter plantens sårt kan de variere hvor meget muld/jord den kræver for at kunne ånde bedst. Dernæst skal du forhøre dig om vanding- og solforhold. Kræver den meget sol eller vand skal du tage højde for dette.

Hvordan placerer jeg bedst krukkerne fra House Doctor

Det handler om hvilke forhold som er bedst for de levende planter og blomster du sætter. Bruger du kunstige blomster og grene, kan du frit vælge det spot du syntes er optimalt for din indretning.

Ikke alle urtepotter og krukker er til udendørs brug og du skal derfor orientere dig i beskrivelsen af produkterne om urtepotten kan tåle at være udendørs. Det er efterfølgende en god ide at tjekke op på om lerkrukken f.eks. er frostsikret. Dette er ikke en selvfølge og vi har i Danmark oplevet at have kolde vintre.

Når du handler dine House Doctor krukker anbefaler vi altid gulvbeskyttere, som kan sættes under krukken så den ikke skader trægulv eller klinker. Ønsker du at gøre krukkerne mere mobile så du let kan flytte dem under rengøring eller om vinteren, så opfordre vi til at købe planterullevogne som fås til både inden- og udendørs brug.

Urtehave og krukker i samspil

House Doctor har et bredt udvalg af krukker og mange stilarter fås i varierende størrelser. I dag har vi rigtig meget ”small living”, hvor vi bor på færre kvadratmeter med mindre have eller altaner. Her er det i storgrad blevet udbredt at dyrke dine egne krydderier i urtepotter og krukker som typisk kræver mindre plads end plantekasser og bede.

Vi elsker at kræse om vores madlavning og muligheden for at dyrke dine krydderurter i krukkerne fra House Doctor giver en form for luksus. En flot og moderne urtepotte fra House Doctor med nyudsprungen grøn persille og basilikum er lige sagen.

Kan krukkerne sikker leveres til privatpersoner?

House Doctor er gode til at emballere deres produkter sikkert, når vi taler om en mindre krukke eller urtepotte. Disse vil typisk godt kun leveres til en almindelig pakkeshop. De store og tungere krukker vil som udgangspunkt kræve afsendelse på en palle. Det betyder også at der ofte kan komme ekstra udgifter i forbindelse med levering.