House Doctor designer nogle af de smukkeste lamper på markedet

Lamper er en væsentlig del af hverdagen. Alle, der har brugt tid i et hus, ved, hvor meget en lampe er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. De fleste oplever, at en lampes bløde glød får alt til at se pænere ud. Det er også en nem måde at skabe en afslappende effekt på dit værelse. Din lampe skal matche både din stil og din indretning, så du effektivt kan sætte tonen for hele din aften.

Loftslamper bruges i de fleste hjem til at give generel belysning. Den mest populære lampetype er bordlampen, som findes i forskellige former og størrelser. Du kan også finde gulvlamper og væglamper, der giver ekstra lys, hvor det er nødvendigt. Formen på din lampe skal komplementere stilen i dit hjem eller kontor. For eksempel bør et moderne hjem have moderne lampedesign - som slanke moderne rammer eller minimalistiske designs. På denne måde kan du skabe et miljø, der er både behageligt og æstetisk tiltalende.

Væglampe fra House Doctor

I dag bruger vi belysning i alle rum og væglamper kan bruges i efterhånden alle rum. Det er klassisk at bruge lamper på væggen til læselys enten stuen, soveværelset eller kontoret. Væglamperne er dog i højere grad blev løftet til i større grad at blive brugt i indretningen. House Doctors væglamper kan med deres flotte designs nemt bruges i mange former i indretningen i alle hjemmets rum.

Pendellamper og loftslamper er en House Doctor specialitet

Ovenlys er brugbart i stort set alle rum, men også over spisebordet eller i hjørnet af stuen kan kreativiteten med loftlamper spille en rolle. I nogle sammenhænge kan det være med flere pendellamper ved siden af hinanden. Over spisebordet vil du måske benytte en stor pendellampe som kan fordele lyset over hele bordet.

Gulvlamper som lænestolens trofaste partner

Hyggekrogen i stuen kan ofte blive endnu varmere og bedre med en gulvlampe. House Doctor har designet forskellige lamper til gulvet som kan passe til enhver lejlighed. Med den rigtige flotte gulvlampe kan du endda give den en mere central placering i indretningen.

Glem ikke bordlampen til kontoret eller reolen

Vi har i mange hjem i dag indrettet et kontor eller kreativt rum med et skrivebord og her er bordlampen essentiel til god belysning. Om hvor end du har hjemmearbejdsplads eller kreativ tid for dig selv eller med børnene, så er en bordlampe aktuel til god belysning.

Bordlamperne ses også i dag mere brugt i den generelle indretning af hjemmet på kommoden, reolen og natbordet. House Doctor kan levere en bordlampe til enhver anledning.