House Doctor Plaider og tæpper til sofaen og lænestolen er nødvendige i mørke vintermåneder

Der findes et bredt udvalg af Plaider fra House Doctor, som du her kan tjekke ud. Find den størrelse og type som egner sig bedst til dig og din sofa. De forskellige tæpper kan være af forskelligt materiale, som har betydning for hvor meget varme du ønsker at holde på. Brug god tid til at researche dit behov og vigtigt at det passer ind i indretningen af hjemmet.

Plaider til hyggestunder i stuen

Et tæppe til sofaen kan variere fra smag til smag og vigtigt er at du kan se dig selv rulle dig sammen i en plaid på en mørk vinteraften. Du går garanteret op i udseendet og det samlet udtryk din stue skal have, her vil du helt sikkert opdage at House Doctor er knivskarpe i deres design og materialevalg.

Kan House Doctor plaider bruges om sommeren?

Elsker du som os at sidde på altanen eller terrassen og nyde solnedgangen på en skøn sommeraften, så er det godt med en god plaid eller quilt til at trække over benene. Det er vigtigt vi ikke fryser, når vi sidder rundt om havebordet og det er derfor altid en god ide med plaider i hyndeboksen.

Quilt eller plaid til at holde varmen?

House Doctor laver lækre quilt og plaider, hvor forskellen er tykkelse og materiale. Ligeledes vil en quilt ofte være større og kan bruges som sengetæppe. Til den stor frossenpind kan en quilt anbefales som tæppe, da den er mere kraftig og tung end en typisk plaid er.

Tæpper er en hygiejnisk pakke, der holder dig fryd og gammen i kuldeblusset. Det er vigtigt, at man som ældre har et par tæpper for at beskytte sine fødder. Man kan endda bruge et tæppe om hovedet, når man fryser om ørene. At bruge tæpper i de kolde måneder betyder, at man har en grund til at blive varm og stille sig op. Nogle mennesker bruger et tæppe til at holde sig varm efter ved en lang aften på sofaen.