Personliggør dit udtryk i boligen med House Doctor vaser

Er der noget som House Doctor er gode til, så er det at designe flot interiør. Heriblandt er vaser en af deres mange spidskompetencer og du kan finde noget for enhver smag. En vase kan være klassisk og stilren, men stadig være enormt udtryksfuld og iøjnefaldende. Andre typer er mere skæve eller farverige og omdrejningspunktet handler om dit temperament, når du indretter dit hjem.

Hvor finder vi typisk en vase i hjemmet?

I alle hjem er det en nødvendighed at have vaser og hvorfor så ikke nogen af de flotte og eksklusive fra House Doctor. Er du så heldig at modtage blomster fra tid til anden, er det selvfølgelig på sin plads at de kommer i en god og pæn vase.

Store blomster ses ofte stillet på et spise- eller køkkenbord, hvor de har en central placering som man kan nyde i bukettens levetid. Små og mindre modeller vil nemt kunne anvendes på reoler og hylder, hvor de kan bruges som pynte genstande. Vaserne kan indeholde små blomster eller tørrede grene som tilpasses størrelsen.

Hvad skal jeg være opmærksom på med House Doctor Vaser?

Når du overvejer at købe vaser, skal du orientere dig om udvalget, men først skal du gøre dig tanker om dit behov. Nogle gode overvejelser i den forbindelse kan være

  • Hvor skal de/den stå
  • Hvad skal jeg pynte den med
  • Hvor meget plads har jeg

Det er afgørende om du f.eks. vil putte tørrede blomster i vasen som vil forlænge højden, her kan det være svært at få vasen til at på en reol. På en åben hylde eller et bord er højden typisk ikke af betydning. Dog kan pladsen for vaserne på et spisebord godt stadig være relevant, da vaser kan fås i størrelser med en diameter så stor at den overtager et almindelig spisebord.

Er det nødvendigt med mange vaser i hjemmet?

House Doctor laver nogle flotte og moderne designs, hvor mange er tidløse og vil kunne bruges så længe man ønsker. I Danmark er vi kendt for vores årstider som på mange måder også flytter os i forhold til at ændre udtryk i boligen løbende. Her er det oplagt med en vase som passer til tiden og humøret. Du kan dermed sagt godt med ro i maven investere i flere typer, som du kan veksle i mellem som det passer til dig og din indretning.