Hvad gør stearinlys ved dig?

Stearinlys er en stor kilde til stemninger og følelser. Levende lys gør noget helt særligt ved sjælen - om det er en sommeraften på terrassen, hvor kun stearinlyset er tændt - en romantisk middag med den eneste ene eller man har familien samlet rundt om bordet.
De mørke vinteraftner, hvor vi tænder levende lys i vinduerne, skaber det hygge og samler hele familien.

Find dit udvalg af stearinlys og LED lys her i vores webshop.

Stearinlys og LED lys er smukke på et ethvert bord. Lys er smukke til fest, i dekorationer- indenfor eller udenfor i lanterner, i stager eller bare stående helt for sig selv.

Juleaften en smuk og velsignet aften hvor lysende har en stor betydning. I julen og i december måned er dit hjem fyldt med levende stearinlys eller LED lys - lysende har en stor betydning for vores juletraditioner. De levende lys er svære at erstatte med andet lys, da de spreder hygge og glæde.

Lys og den bløde glød skaber en følelse af ro og sindsro. Du kan skabe dine egne stearinlys tilføje unikke mønstre eller designs, der passer til din smag. Dette gør det nemt at personliggøre dit hjem.

De levende lys er svære at erstatte, de spreder hygge og glæde.

Endelig er stearinlys fantastiske til at skabe en atmosfære af varme og komfort for gæsterne.

Stearinlys har mange fremragende kvaliteter, der gør dem ideelle til at skabe en beroligende atmosfære i hjemmet eller i det offentlige rum. De er også omkostningseffektive og nemme at skabe unikke dekorationer med. Dit humør og sind bliver forbedret ved levende lys.

Lysmeditation forankrer dig

Stearinlysmeditation har lige som andre former for meditation nogle utrolige fordele. Meditation handler det ofte om at fokusere og gentage.

At tage tid ud af din dag for at berolige de konstant hvirvlende tanker og fokusere på et stearinlys fredelige flamme har mange positive fordele for krop, sind og sjæl. Stearinlysmeditation har mange af de samme fordele som andre former for opmærksomheds træning.

Når du kigger på et stearinlys, øger du din koncentrationsevne, og samtidig reducerer du dine følelser af stress og angst. Over tid kan meditation hjælpe dig i din daglige liv til at blive mere modstandsdygtige, mere tålmodig og mere fokuseret. Det kan endda hjælpe dig med at få en bedre søvn.

Spørg os til råds hos Bolig og Haven

Køb stearinlys, bloklys, stagelys, fyrfadslys, kalenderlys, kertelys og LED lys hos os. Vi forhandler lys fra House Doctor og Day. Vi har insekt og myggelys fra Esschert Design. Hvis du har spørgsmål, har vi en kompetent, effektiv og pålidelig kundeservice, der kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe puslespil eller andet spil hos os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se når vi lancerer nye tilbud og udsalg i vores webshop.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.