Hvor skal jeg købe mine hårde hvidevarer? Hos Bolig og Haven har vi heldigvis gjort det nemt for vores kunder ved, at have forskellige mærker inden for hårde hvidevarer. Der er meget at spare ved at tænke energi - både i hverdagen, og når du køber nye hårde hvidevarer.
Så derfor byt dit gamle køleskab eller fryser ud med et nyt, så vil du spare penge med det samme.
På vores webshop kan du se, at vi forhandler energisparende billige hårde hvidevarer fra:

 

  • Bosch
  • Electrolux
  • Samsung
  • LG
  • Gorenje

.

Hårde hvidevarer er uundværlige i dit hjem

Hårde hvidevarer kan man normalt defineres som større husholdningsmaskiner, der håndterer opgaver inden for madlavning i husstande, institutioner, erhvervsmæssige eller industrielle rammer.

Vi har blandt andet følgende hårde hvidevarer:

  • Køleskabe
  • Kølefryseskabe
  • Fryser
  • Mikroovne

 

Med et moderne og flot fritstående køleskab, er der gode muligheder for at tilpasse indretningen i køkkenet efter eget behov. Til vores køleskabe følger der altid grøntsagsskuffer og hylder med, så du på en nem og praktisk måde kan holde orden i dit køleskab. Du får super cool funktion og lav årligt energiforbrug og du kan holde maden frisk i længere tid med en ny energisparende køleskab.

Kølefryseskabe er et kombi apparat med køl og frys, som er ideelt til en lille familie.
Kølefryseskabe med vanddispenser og is dispenser, er moderne og stilfuldt. Indeholder alt hvad du har behov for i form af køleskab og fryser. Elektronisk display touch control gør det let og brugervenligt. Du kan altid nemt og hurtigt få drikkevand med isterninger eller knust is. Børn elsker at få is i deres drikkekrus.

Vores fryseskabe har masser af plads og har stor rummelighed med fryseskuffer, glashylder og dørhylder. Holdbar inverter kompressor og praktisk dør-display gør fryserne yderst brugervenlige. NoFrost funktion forhindrer is og frost dannelse i fryseren. Fryserne er både lydsvage, energieffektive og udstyret med energieffektive LED-lys. Du kan hurtigt nedfryse din mad med FastFreeze.

Gør din madlavning nem og hurtig med en mikroovn med automatikprogrammer.
Du kan på få sekunder lave lækkert mad til hele familien i din mikroovn. Du skal blot have det rette udstyr og vide hvordan du tilbereder maden rigtigt i din mikroovn.
Glas, stentøj og porcelæn egner sigt stort set altid til de høje temperaturer i mikroovnen. Undgå at bruge kødbakker, skåle og fade af melamin (Margrethe skåle), husholdningsfilm og stanniol. Du kan i vores webshop købe specielt udstyr der er designet til mikroovnen.


Spørg os til råds hos Bolig og Haven

Køb hårde hvidevarer hos os. Vi har en kompetent, effektiv og pålidelig kundeservice, der kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe nye hårde hvidevarer - såsom køleskab, kølefryseskab og fryser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se når vi lancerer nyt tilbud og udsalg hårde hvidevarer.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.