Plantekasser er dekorative

I vores webshop kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af plantekasser og boxe til indendørs brug.
Du gør sikkert en masse overvejelser om, hvilken slags der passer bedst til din bolig.

Vi har indendørs plantekasser fra blandt andet Garden Life og Day, som du kan købe i smarte designs, forskellige størrelser og højder, med materialer af:

  • Galvaniseret stål
  • Cortenstål
  • Metal

 

3 FAQ’er om plantekasser

Her har vi samlet 3 ofte stillede spørgsmål vedrørende plantekasser og boxe. Det kan forhåbentligt hjælpe dig til at vælge den rigtige indendørs plantekasse hjem til dig, til en fødselsdagsgave, venindegave eller på arbejdspladsen.

1. Hvad kan du bruge en plantekasse til?

Få dine grønne planter ind i boligen, det vil give dit hjem et ekstra flot udtryk.
Med en indendørs plantekasse får du dine yndlingsblomster ind i hjemmet, institutionen eller på arbejdspladsen. Det er meget dekorativt og flot og kan indgå i ethvert miljø. Hvis du elsker at dyrke dine egne blomster, vil en indendørs plantekasse gøre dig ekstra glad.
Boxen er et tidløst og elegant multifunktionelt møbel, med mange anvendelsesmuligheder. Den er nemlig også velegnet til brug af opbevaring af bøger, magasiner, sko eller andet.

2. Hvilken plantekasse skal jeg vælge?

Hvis du har svært ved at bøje dig ned og vande blomster, der står på gulvet, er en indendørs blomsterkasse en god løsning. Vi har høje blomsterkasser i en behagelig arbejdshøjde.

Hvis du har små rum i boligen, er det at foretrække du vælger smalle blomsterkasser på 20 cm i dybden, så de ikke fylder for meget,
Til de store rum har vi plantekasser der måler op til 29 cm i dybden og samtidigt er større.
Nogle planter kan lettere holde på fugten, når de er plantet tæt sammen, andre skal plantes med mere afstand imellem hinanden, så derfor er det vigtigt, at man også tager højde for dette, inden du vælger, hvilken du vil købe.

3. Hvor kan jeg placere plantekasser?

Som udgangspunkt kan du placere indendørs plantekasser, hvor du har lyst i hjemmet.
De store plantekasser optager naturligvis mere plads, end de mindre blomsterkasser, men de vil alle stå flot i entreen, stue, havestuen, kontoret eller køkkenet. Det vigtigste er at der er god plads, der hvor de står placeret, så de står dekorativ med grønne planter, sko, magasiner eller andet - hævet op i din øjenhøjde.

Shop din indendørs box hos os

Vi har altid et meget inspirerende udvalg af plantekasser og boxe til indendørs brug. Udvalget er sammensat af smukke design stile og former, så der er noget for enhver smag og ethvert behov. Uanset om du er til runde, kvadratiske eller aflange plantekasser, så har vi lige det, du drømmer om.
Klik ind på vores webshop og se under Bolig og Plantekasser. Så vil du med garanti finde det, du søger.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt gerne vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig videre. Vi har altid gode brands og billige tilbud, på alt til din bolig.