Bakker og fade er flotte og dekorative

Det er populært med bakker og fade i indretningen. Vi har bakker der er designet i træ, sølv, aluminium, antikke, flere farver, præg og størrelser, som er flotte og dekorative blikfang på bordet. Dekorere det efter årstiderne, hvorved du udnytter muligheden for at variere stemningen i rummet.

Gulvtæpper kan tilføje liv og stil i din indretning

Smukke, håndvævet og dekorative gulvtæpper til brug under dit spisebord, sofabord, i entreen, stuen, værelse, badeværelset mm. giver dit hjem et personligt touch og vil med garanti skabe hygge og varme i hjemmets indretning. 

Kurve og tasker er bæredygtig

Vi har kurve og fletkurve i rattan kurve som er lavet af bæredygtig græsart også i altankassekurve med beslag, kurve i papir og sort flet, mønstret kurv eller taske i tekstilfiber, trækurve i antik design. De kan alle bruges til både planter, blomster eller anden opbevaring.

Lamper skaber hygge og god stemning

Vi har bredt udvalg af bordlamper, hængelamper, væglampe, gulvlampe og arbejdslamper i messing, sort jern og sort antik. Lys er det, der skaber et rum og giver god stemning om spisebordet eller fokus på arbejdet. Et hvert hjem er unikt og kræver sin egen belysning.

Lanterner og terrassevarmer til hygge

Lanterne giver hyggelig belysning og varm atmosfære i hjemmet. Både alene eller i kombination med andre lanterne. Vi har lanternesæt med kobberlåg og LED lanterne med timerfunktion i mange forskellige variationer, dette skaber hygge i jeres bolig og sammen med terrassevarmer, i gulvmodel eller hænge model, får man den optimale hygge i udestue, altan eller terrasse.

Lysestager og fyrfadsstage skaber hygge

Multifunktionel vase/lysestage i glas, messing lysestage eller fyrfadsstage er den helt perfekte belysning til middag for venner og familie, det skaber ekstra hygge i dit hjem med levende lys. Lysestagerne er enkle i form og rustikke, som vil skille sig ud i din indretning. Stil et bloklys, fyrfadslys i eller  Lav en fin opstilling med andre lys.

Plaider og puder skaber en varm og afslappet atmosfære

Brug tekstiler i indretningen, plaider og smukke puder er en perfekt kombination af funktionalitet og dekoration. Fungerer som en fin detalje i rummet, der skaber hygge og komfort på kolde vinterdage eller ude i naturen. Tæpper kan også anvendes, når maden skal nydes udenfor.

Møbler og vaser skaber et hjem der oser af hygge

Vi har bredt udvalg af hylder hvor der er plads til alt fra bøger og magasiner til køkkentilbehør, vaser, klapstole der er fleksible til kontor eller spisebordet, små borde som kan bidrage med mange forskellige funktioner, hænge loop spejle, gulvspejle i messing og glas, multifunktionelle spejle til alle indretningsstile, magasinholder, trolley roll som sofabord, sengebord eller serverings bord. Møbler sætter præg på indretningen og kan gøre dit hjem mere personligt.