Indret hjemmet med kunstige blomster og urtepotter

Når du skal indrette med kunstige blomster, er mulighederne uendelige. Vores udvalg af smukke kunstige blomster rummer alt fra smukke grønne planter til flotte orkideer. Skønne blomster skaber en hyggelig stemning i hjemmet, samtidig med at de er smukke at se på. Alle vores smukke kunstige blomster passer i ethvert hjem.
Indret med grønne kunstige planter i stuen, badeværelset eller soveværelset. De pynter og giver liv til ethvert rum. Bland både store og små planter for et smukt udtryk og giv dit hjem personlighed. Skønne planter kan virkelig skabe liv i et rum.

Kunstige planter er pæne hele året 

Kunstige planter og blomster en fast del af vores boligindretning. Udseendet kan dog skifte lidt hen over sæsonen, men de vil stadigvæk give hjemmet en helt special stemning – den der afslappende, naturlige og rolige stemning, som vi alle higer efter. Kombiner dem med dekorative urtepotter eller blomstervaser for dit helt eget unikke udtryk i boligindretningen.
Men hvorfor stoppe der? Har du nogensinde prøvet at udskifte nogle af dine levende blomster med kunstige? Kunstige blomster er meget praktiske, da de ikke kræver meget vedligeholdelse. Og det allerbedste er, at de kunstige blomster og planter ser næsten lige så ægte ud som de levende, og blomstre og ser pæne ud hele året.

Kunstige planter skal være grønne, smukke og frodige

Men kan kunstige planter også være alt det? Du bør finde kunstige planter og blomster, som har de smukkeste detaljer. Så detaljeret at du næsten ikke kan se forskel på en almindelig plante og en kunstig en. Hvorfor ikke udforske vores udvalg af kunstige planter og se detaljerne for dig selv?

Kunstige grønne planter kræver ikke vand

Det er populært med kunstige planter i hjemmet, tilføj et par grønne detaljer til badeværelset fra Emerald kunstigt grønt buskbom H50 cm med lange grene, i hængepotte. Kunstig grøn hængefigen i hængepotte H60 cm. Kunstigt Pilea Plante H22 cm med store runde grønne blade. Kunstigt Naturtro Monstera plante H30 cm med flotte grønne blade. Planterne leveres i en flot sort potte.
Badeværelset er stedet for wellness og velvære – et sted, hvor du kan slappe af og fokusere på sindsro. Prøv at tilføje nogle grønne farver fra et par kunstige blomster eller planter – de vil helt sikkert give rummet en naturlig og afslappet atmosfære.

Kunstig Orkide skaber en smuk og dejlig stemning

Fra Emerald har vi kunstig orkidé med hvide blomster i kunstmateriale, H40 cm.
Kunstig Orkide med pink blomster H25 cm.
Kunstig mini orkide med pink blomster og to grønne blade. Orkidéplantre med pink blomster er i kunstmateriale.  Planterne leveres i hvide potter.
Planter og blomsterne anvendes som indendørs dekoration. De har et naturtro udtryk og kræver ingen vedligeholdelse i form af vanding.

Kunstige planter med farvede blade er livagtig og naturtro

Emerald kunstig plante sukkulent Sedum er med bordeaux og grønne blomster H15 cm i kunstmateriale. Planten leveres i potte. Kunstig rød sukkulent Echeveria leveres i patineret keramik potte H16 cm.
De mange flotte kunstige vedligeholdelsesfrie blomster og planter er med til dekorerer dit hjem eller sommerhus. Især planter med flerfarvet blade er så flotte, dekorative og har smukke detaljer.
Der findes et bredt udvalg af kunstige blomster og planter, som på hver sin måde kan finde plads ind i alle rum i hjemmet.

Flettet kurv og vaser passer perfekt til dine kunstige planter

Vi elsker at indrette vores hjem med en flettet kurv, der er fyldt med en masse kunstige planter. Du kan både bruge en lille eller stor kurv, som vil gøre det nemmere at få dem til at passe ind i dine rum. I stuen, på badeværelset eller på ude på altanen – mulighederne er uendelige.
Vaser og potteskjuler findes i forskellige farver, mønstre og former. Sæt kunstige blomster sammen med en vase som har samme farve eller nuance som dine blomster for et unikt udtryk. Går du efter at imponere dine gæster, vil en stor vase uden tvivl skabe blikfang. Store, elegante blomster i en stor vase skaber et smukt udtryk. Vælger du derimod blomster med kraftige stilke, så vil en smal vase med en smal munding passe perfekt. En vase med struktur vil passe godt med en blomst i samme look. Du kan også pynte små vaser med enkelte ægte fine blomsterstilke for et hyggeligt udtryk.
Kombiner forskellige potteskjuler og blomstervaser for et helt unik udtryk i boligindretningen. Miks og match forskellige kunstige blomster i en smuk vase, der afspejler din personlighed. Skab en smuk og dejlig stemning i hjemmet med fine vaser og smukke kunstige blomster. I vores webshop kan du finde urtepotter, kurve og vaser under indretning og plantetilbehør.