Kurve i indretningen er meget populært

Kruve har været populære  i de sidste 2-3 år. Kurve og flet giver sådan en varm og hyggelig stemning. Der findes flere måder hvorpå du kan bruge kurve i indretningen udover lige til planter.
Kurve som urtepotteskjulere er genialt. Det er ikke altid man lige har en pæn urtepotte og så er det jo oplagt at skjule den med en pæn kurv. Det kræver selvfølgelig lige, at man så har sådan en. Heldigvis så kan du finde en masse kurve og flet i vores webshop.
Kurve kan bruges til en masse opbevaring på kontoret. Der kan være alle mulige små sager i og det er bare super praktisk. Kurv til papir, en til praktiske ting og ledninger, det er super smart og så skal man ikke kigge på sådan en grim bunke ledninger i et hjørne, men en pæn kurv i stedet. Det er en smart måde at opbevare ting på, da det samtidig er pænt.
Man kan putte tørrede blomster og grene i picnic kurven på toppen af reolen. Kurve i indretningen er i sig selv bare hyggelige. Så tilføjer du nogle bløde ting, som eks. en plaid eller et par hjemmesko bliver det lige lidt mere hyggeligt.  En anden måde du kan bruge kurve i indretningen på er til pynt på hylden. Der behøver ikke være noget i kurven, men mere bare som et pynte objekt, ligesom en vase eller krukke.
Samtidig kan man virkelig hurtig rydde op, når man opbevare ting i kurve. Da man bare lige “kaster” tingene i.

Plantekurve er så skønne på din terrasse eller altan

Køb kurve i flet, træ, rattan, jude, tekstil, metal eller græs og skab orden og plads i hjemmet. Vi har kurve og fletkurve i forskellige størrelser og varianter. Vi har rattankurve, som er lavet af en bæredygtig græsart. Det er også muligt at finde altankassekurve med beslag. Kurvene kan bruges til båd planter, blomster eller anden opbevaring.

Hængeurtepotte i søgræs tilføjer elegance til din indretning

Kurve med en plante eller blomst, er et must at have i din indretning. Det spreder skøn stemning og er flotte med planter i. Vi har kurvesæt med håndtag eller hængeampel i søgræs, der er håndlavet i søgræs med en plastik fór, så du nemt kan plante i den. Du kan nemt hænge den op i det flettede ophæng. Da søgræs hængeampel er et naturmateriale, kan der være farveforskelle.

 

Naturlig fletkurv og altankurv af rattan skaber en helt særlig stemning

Rattankurve skaber stemning foran din hoveddør og i din indkørsel. Fletkurve på terrassen og altanen er simpelthen så stemningsfulde. Kurvekrukkerne kan tilplantes med stort set alle typer blomster, buske eller små træer. Når kurve er flettet af natur-rattan ældes de med ynde. Lana fletkurv med håndtag fra Njord kan bruges som f.eks. urtepotte idet den er udstyret med en praktisk inderkurv i plast. Kurven har et naturligt udtryk. Vi har også altankasse  rattan fletkurv med beslag, som også er designet med et naturligt look.
Pilefletkurven kan benyttes til både inden- og udendørs arealer, dog er levetiden for fletkurven længst hvis den står indendørs.
Rattan er en af verdens hurtigst voksende græsarter som bruges til møbelfremstilling. Den regenererer i løbet af 5 til 7 år.
Den bidrager til at bevare regnskoven, da græsarten vokser som vinstokke op ad træerne fra skovbunden.

Træ kurv er enestående og dekorativ i antikt design

Antique Kurv fra ByLiving Copenhagen er lavet i rattan og er unikt. Flot dekorativ kurv som kan benyttes i indretningen og til opbevaring af tæpper og puder.

Stilren kurv i flot sort flet er perfekt interiør

En skøn kurv kan være et helt perfekt stykke interiør til stuens mange tekstiler. Alt fra puder og tæpper kan opbevares i kurven og samtidig give et varmt og behageligt udtryk til indretningen. Drum er en smuk kurv fra House Doctor, den er af naturmaterialet jute, som er med til at give et helt unikt look. Drum har efterfølgende fået en sort farve, der gør, at det vil passe ind i ethvert hjem.

Multifunktionel kurve er perfekt til indretningen

HARLEQUIN JUTE BAG, DENISE JUTE BAG, CAYA ROUND JUTE BAG og SILVER SHOPPER fra ByLiving Copenhagen er lavet af jute, som er en tekstilfiber der kommer ud af juteplantens stilk. Kurven kan bruges til opbevaring f.eks. tæpper og magasiner. Den flotte taske passer godt til indretningen af hjemmet og kan benyttes i mange rum, shopping, gåtur, til stranden eller en tur i fitnesscenter.

Trådkurve i sæt kan bruges til opbevaring

Flot og moderne trådkurvesæt med 3 stk. kurve. Metalkurvene kan benyttes som en del af indretning eller til opbevaring af diverse frugt og grønt eller blomster mm. Kurvene kan samles i hinanden.

Riskurv indonesisk enestående til opbevaring og pynt

Unik riskurv fra Indonesien. Kan benyttes til indretningen og til opbevaring af frugt, snacks eller blot pynt. Det er kun fantasien der sætte begrænsninger.