Det er rigtig godt for små børn og babyer at ligge på gulvet og øve alverdens skøre bevægelser, mens de træner deres motorik. Med et blødt legegulv kan de samtidig ligge komfortabelt. Overfladen på et legegulv, gør det også let at bevæge sig rundt på – selv for de helt små.

Flotte legegulve til baby og børn

Et blødt legegulv i skum er fantastisk praktisk til mindre børn og små babyer, der leger på gulvet. Hvis der fx er fodkoldt i dit hjem, vil et skumgulv isolere barnet fra den værste kulde. Har du gulvvarme er et skumgulv alligevel en rigtig god idé at investere i, hvis du har babyer eller små børn.

Børn kan have glæde af et legegulv i mange år. Til de helt små babyer kan du fx lægge et aktivitetstæppe eller stille et aktivitetsstativ på skumgulvet, så din baby har noget sjovt at række ud efter. Dem har vi selvfølgelig også et udvalg af her på webshoppen. Det gør det mere underholdende og trygt for baby at ligge på skumlegegulvet og hygge sig.

Når barnet bliver større og kan bevæge sig frit rundt, vil legegulvet stadig være et trygt sted, som de kender. Her er legegulvet et godt, beskyttende lag at sidde og lege med klodser eller biler på i stuen eller på sit eget værelse.

Børn i 2-3 års-alderen kan stadig sagtens bruge deres firkantede legegulv og begynder nu at udforske måder at samle puslespillet på. Prøv fx at skille legegulvet ad og udfordre dit barn til en omgang ’jorden er giftig’, eller se, om I kan samle en lille kasse af gulvet. Det kan også lavet som et langt banner. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Med de runde legegulve kan I også skille det ad, bruge cirklerne for sig og samle dem igen på nye måder. Prøv eksempelvis at vende brikkerne i modsatte retninger. Måske kan I forme et 8-tal?

Køb dit legegulv online hos Bolig og Haven

Hos Bolig og Haven har vi et bredt udvalg af praktiske legegulve i skum til både drenge og piger. Du kan finde runde gulve og firkantede gulve fra Nordic Play. Vi har helt simple legegulve og legegulve med dyremotiver af fx sommerfugle, fisk, and og hund.

Et legegulv er også godt til at afgrænse et legeområde for barnet i køkkenalrum eller stue. Så er barnet ikke i tvivl om, hvor hans eller hendes zone er. Det giver barnet tryghed og genkendelse.

Køber du flere sæt af de firkantede legegulve, så kan du vælge af sætte dem sammen nøjagtigt, som du eller dit barn vil og lave et endnu større legeområde.

Legegulvene er lavet i vinylacetat og er både fri for kemikalier, PVC, phthalater og formamid. Legegulvene er desuden lugtfri. Så kan du være helt tryg, når den lille giver sig til at gnave og gnaske i gulvstykkerne eller -brikkerne.

Husk, at vi har lynhurtig levering.

God fornøjelse med at vælge et trygt og behageligt legegulv til dit barn, som styrker både deres finmotorik, koordinationsevne og lattermuskler.