Lænestole indbyder til afslapning

Er du på udkig efter en lænestol? Så kan vi hjælpe dig – i vores webshop har vi House Nordic design lænestole, i moderne skandinaviske stil, der garanterer dig afslapning, som virker.
En læderlænestol kan du placere i stuens hyggekrog ved siden af bogreolen. Hvilestole lægger op til mange timers afslapning og en flot designer læderstol indbyder til at koble af, når du har brug for lidt alene tid.
House Nordic kvalitets lænestole i stilrent og klassisk design, skaber personlighed i dit hjem. Vi har et stort udvalg af:

  • Lænestol med drejefunktion
  • Lænestol i velour
  • Lænestol i læder
  • Lænestol i stof
  • Lænestol med fodskammel

En drejestol passer perfekt til hyggekrogen i stuen eller på værelset.  Har de fineste indsyede detalje i ryggen og passer perfekt ind i den moderne, skandinaviske stil. Lavet i et smukt design uden der er gået på kompromis med kvalitet og komfort.
Stolebenene på de jyske lænestole varierer i lækker naturmaterialer af træ og jern – Vi kan tilbyde dig en billig lænestol med træben eller metalben – du kan vælge imellem:

  • Valnøddetræ
  • Bøgetræ
  • Gummitræ
  • Fyrretræer
  • Stål

Lænestole giver din indretning en Wow effekt

Vi har flotte fletstol lænestole fra House Nordic med simpelt og stringent udtryk, som giver masser af personlighed i hjemmet. Det klassiske flettede læder giver enkelt design og hvis pladsen er lidt trang, kan foldestolen klappes sammen, når den ikke skal bruges. Brug flotte læderstole til at skabe et hyggeligt læsehjørne i stuen, eller lad lænestol i træ være et eksklusivt designelement i soveværelset eller entréen.

En lækker lænestol er produceret i naturmaterialer såsom genbrugstræ, flettet rattan, læder og metal materialer. Hvilket giver et skønt og elegant look, og siddekomforten er utrolig god, indsyede detaljer eller knapper i ryggen skaber et smart mønster. Lænestole med smarte armlæn er også med til at skabe den unikke og smukke nordisk og moderne design.
Vores lænestole kan fås i mange varianter i utraditionelt stof med behagelig form. I vores webshop sørger vi for, at du kan købe noget unikt til rummet og samtidig sidde godt. Med pyntepuder i stolene, giver det en mere personlig præg og med en fodskammel eller en puf, så er det total afslappet look.
Hængestole lavet i naturlig rattan uden reb er i stilren og tidløs nordiske stil og passer perfekt ind i din moderne bolig. I hængestolen kan dine børn eller de voksne slå benene op og læse i en bog eller hvile sig.

Køb lænestole hos os

Shop trygt hos os. Har du spørgsmål til køb af lænestole i vores webshop er du altid velkommen til at kontakte Bolig og Haven. Vi har et meget spændende og varieret udvalg af lænestole til boligen.
Vi har en kompetent, effektiv og pålidelig kundeservice, der kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe nye lænestole til din bolig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du se, når vi lancerer nye tilbud og udsalg på lænestole.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.