Lækker aroma på badeværelset med Meraki håndsæber

Håndsæberne fra Meraki er blevet enormt populært i efterhånden rigtigt mange hjem i Danmark. Det skyldtes at de har knækket koden på velduftende håndsæbe og håndlotion som plejer dine hænder. Sæberne er leveres i de flotte designede dispensere, som pynter på ethvert badeværelse.

De fleste forbinder Meraki håndsæbe med luksus og selvforkælelse. Det er vi i den grad enige i! Du har et bredt udvalg af dufte som typisk kommer i kollektioner med både håndsæbe, håndlotion, shampoo og conditioner.

Er Meraki håndsæberne økologiske?

Alle Merakis håndsæber er økologisk certificeret. Du skal dermed ikke bekymre dig om indholdets rigtighed. Generelt er ingredienserne i sammensætningerne af sæber altid nøje udvalgte. De forskellige varianter indeholder ekstrakter af f.eks. citrus, blåbær, agurk og æble. En af de populære serier er Northern Dawn som indeholder ekstrakt af gulerod og persille samt økologisk aloe vera.

Hvilke produktserier laver Meraki indenfor håndsæber

Der kommer løbende nye varianter og dufte indenfor håndsæbe og nogle af serierne er listet herunder:

  • Northern Dawn
  • Silky mist
  • Linen Dew
  • Meadow Bliss
  • Pure

Til dem som har astma allergener har de lavet serien pure som er anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Denne håndsæbe er lavet med økologisk aloe vera som nærer huden, mens betain styrker hudbarrieren og bevarer fugten sammen med glycerin. For at dine hænder er velplejede, bløde og gennemfugtede, er der her i sæben tilføjet et økologisk ekstrakt fra agurk og havre.

Hvad gør Meraki sæberne så populære?

Håndsæben er foruden det ovennævnte kvalitetssikrede indhold en særdeles flot pyntegenstand på badeværelset. Det giver en god tilfredshed i indretningen af badeværelset med en smuk sæbebeholder, som indbyder til luksus i hverdagen og for besøgende gæster.

Den høje popularitet gør at mange bruger håndsæberne som julegaver og værtsgaver i forbindelse med højtider og arrangementer. Alle kan sætte pris på en gave som denne og den vil med garanti ikke blive gemt ad vejen, men sandsynligvis taget i brug med det samme. Flere af kollektionerne er lavet med gaveæsker, hvor du både får håndsæbe og håndlotion med samme dufte.

Er håndsæber fra Meraki hverdagsbrug?

Kvalitet og pris hænger naturligvis sammen og det gælder også for en håndsæbe fra Meraki. Prislejet er højere end hos andre producenter og det gør givetvis også at flere bruger gaveønsker på at få dem. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra at bruge håndsæben hverdag, det er en forkælelse man vælger at give sig selv hverdag. Dog vælger mange at sætte dem på gæstetoilettet som en første prioritet alt efter forbruget i husstanden, så det ikke løber afsted med udgifterne på håndsæber og håndlotion.

Generelt om håndsæber

Håndsæbe er et produkt, der bruges til at rense hænder. Det er normalt en væske og kommer i forskellige typer flasker. Folk bruger håndsæbe derhjemme eller på offentlige toiletter. De bruges også på skoler, restauranter, hoteller og andre steder, folk besøger. Håndsæbe er normalt lavet af naturlige ingredienser og er sundere end at bruge skrappe kemikalier.

Håndsæbe er en form for rengøring med brug til hænder. Den er ofte opløselig i vand. Der findes flere typer håndsæbe, der passer til ethvert behov. Du kan blande forskellige ingredienser i sæben for at lave en ensartet produkt af forskellig kvalitet.