Er du på udkig efter et blødt og behageligt slumretæppe til at hygge i sofaen eller forlænge sommeraftener ude? Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte, moderne plaider til sofaen, bænken eller lænestolen. Her på siden kan du finde dekorative og bløde plaider, som er enten ensfarvede eller med mønstre. Hos Bolig og Haven har vi både plaider med og uden frynser samt plaider, der er lavet af blandt andet bomuld eller hør.

Blødt udvalg af plaider i høj kvalitet – til hjemmet og uderummet

Der findes ikke noget hyggeligere end at putte sig under et varmt tæppe med dem, man holder af. Man kan aldrig få for mange puder, tæpper og bløde tekstiler i sit hjem, hvis man virkelig gerne vil skabe en afslappet hyggestemning, der indbyder til samvær og ro.

Mange forbinder det at have et tæppe over sig med at koble af. Man sidder måske foran brændeovnen med en kop te eller kakao i hånden og kigger ud ad et vindue. Tæpper er også med til at forlænge de skønne sommeraftener udendørs, når du lige trækker et tæppe op omkring dig i loungesofaen.

Hos Bolig og Haven har vi sammensat et varieret udvalg af plaider og tæpper, som er hyggelige at varme sig med på kolde dage og kan bruges som en let og luftig sommerdug til havebordet på varme dage. Her kan du fx bruge Kapra Warm-plaiden, som har et elegant design med lyse farver og diskrete striber. Den er velegnet som dug på havebordet, når frokosten skal nydes udenfor.

Nogle af plaiderne egner sig til udendørs brug. Det gælder fx Kolonia-plaiden fra House Doctor. Det er lavet i utrolig blødt og komfortabelt bomuld. Det har et afdæmpet look, som passer ind i enhver stil.

Brug plaider og tæpper til stilfuld indretning

Udover at have den rent praktiske funktion at varme dig, så kan smukke plaider også fungere som et stilmæssigt valg, der fuldender din unikke og personlige indretningsstil.

Brug puder og plaider sammen. Vælg en plaid i samme farve eller stil som dine pyntepuder, og læg dem sammen. Det bliver næsten ikke til at modstå at sætte sig med det bløde tæpper om benene og se en god film.

Plaider egner sig også rigtig godt som dekorativt sengetæppe. Læg puder og plaider sammen oven på din seng, når den er redt. Om du er til den lyse og orientalske Marly-plaid, som er lavet med smukke frynser og flotte striber, eller om du foretrækker den mørkegrønne Solid-plaid, er fuldstændig op til dig.

Du skaber selv den stil, du drømmer om med valg af plaid – hyggen kommer helt af sig selv, når du svøber dig i din bløde plaid.

Køb plaider online hos Bolig og Haven

Er du også vild med indretning? Så tag et kig ind i hele vores smukke indretningssektion her på webshoppen. Vi har alt fra plaider til bakker, lysestager mv. Vores billige plaider, som du finder her på siden, er i meget høj kvalitet og slidstærke.

God fornøjelse med at finde den eller de plaider, der skal til for at maksimere hyggen hjemme hos jer.