Plantekasser i genbrugsplast skaber hyggelige udeområder

Med plantekasser og altankasser fra Elho der er lavet at genbrugsplast, hvor der medfølger beslag og underskåle, kan du hurtigt forvandle dit uderum til en indbydende oase. Giv din have, terrasse eller altan nyt liv med alt fra farverige blomster til smagfulde krydderurter. Vi har altankasser i 50 – 70 – 80 – 90 cm længde, i farverne black og antracit.

Plantekasser giver mere haveplads

Med keramisk plantekasse fra Garden Life, som er designet med flot mønster, kan du lade haven komme tættere på. Lav hyggelige områder i din have, på terrassen eller altanen ved at skabe niveauforskelle, læhegn eller til at skabe terrasse-inddeler. Giver en god arbejdsstilling og det bliver lettere at holde ukrudtet nede. Sneglene får også meget sværere ved at nå op til dine friske grøntsager, krydderurter eller fine blomster.
Hvis du har en lille have, en terrasse eller blot en altan kan plantekasserne give dig meget mere have plads - derfor er de blandt andet ideelle til den lille byhave. Plantekasserne skaber højde, og gør samtidig arealet for dine planter afgrænset og overskueligt.  

Blomsterkasser hjælper dine blomster til en behagelig arbejdshøjde

Vi har blomsterkasser Flowerpot, lavet i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri, rustfarvet firkantet, runde eller rektangulære kasser og med sort pulverlakeret fødder. De smarte blomsterkasser er moderne til indretningen og god til farverige blomster. Flowerpot hjælper dine blomster eller krydderurter op i en behagelig arbejdshøjde og i sammenhæng med det flotte design vil den være dekorativ på din terrasse eller balkon.

Rustkrukke giver råt look i din have

Flot rustkrukke fremstillet i 4-5 mm Corten stål fra svenske Kenwi er 120 cm lang, tilføjer et rustik og råt look til din haven. Fremstillet i stål med den særlige Corten belægning som sløver rust processen. Krukken er firkantet og aflang med en løs bundplade og drænhuller så du har mulighed for at plante direkte i den, sætte en tilplantet krukke i eller sætte den ud i et bed og tilplante den der. Den cylinderiske rust krukke kommer med en 4-5 cm dekorativ kant.

Tralle højbed kan bruges til farverige blomster

Flotte trallebed i teaklook er et robust højbed, som egner sig til at sætte smukke blomster eller planter i. Højbedet vil passe godt til indretningen af terrassen. Vi har også et ekstra højt trallebed fra Garden Life. Højbedet er robust og smukt designet. Du kan sætte farverige blomster i højbedet og bruge den i indretningen af dine udearealer.

Plantebord er praktisk og dekorativt

Et smukt, elegant og moderne plantebord i stilrent design og metal fra Esschert Design eller Garden Life, vil være en praktisk samt dekorativ tilføjelse til dit udendørsområde. Den har en robust bordplade, der er ideel til at arbejde med planter.
Hvis du ikke rigtig har grønne fingre, er plantebordet også ideelt til fremvisning af dine potteplanter, yndlingsplanter, urter og blomster eller andre dekorationer, især på små altaner eller terrasser, det kun fantasien der sætter grænser.

Arbejdsbænk til haven er ideel, hvis du har grønne fingre

Naturlig plante- eller arbejdsbænk i grå fyrretræ, vil være en praktisk samt dekorativ tilføjelse til dit udendørsområde. Den er rustik og har en robust bordplade i en ideel arbejdshøjde til at plante og en opbevaringshylde til dine planteforsyninger og redskaber.
Hvis du ikke rigtig har grønne fingre, kan plantebænken også være ideel til fremvisning af dine potteplanter, urter og blomster eller andre dekorationer, især på små altaner eller terrasser.

Rustik trækasse kan bruges som opbevaring eller plantekasse

Elegant Herbs trækasse med håndtag og 3 eller 6 rum, har et rustikt design, kan benyttes til at sætte flotte blomster eller krydderurter. Trækassen kan bruges i indretningen og til at sætte f.eks. dine krydderurter i. Den er praktisk designet med mulighed for at tage ruminddelingen ud, kan også bruges til opbevaring.
Plantekasser er en fantastisk og enkel måde at få blomster, planter eller krydderurter i haven på. Med ganske få midler kan du skabe et hyggeligt udeområde.

Træbakke er både funktionel og dekorativ

Rustik designet træbakke med håndtag er fuld af muligheder indenfor især dekoration af terrassen. Du kan benytte den til at sætte flotte blomster eller krydderurter, eller til at transportere dine plukkede urter mm.

Minidrivhus giver haveejer et forspring og sikrer et godt udbytte

Minidrivhus i small og large giver en god start for både chili, tomater, agurker og lignende. Når planterne når toppen af drivhuset, pilles låget af.
Minidrivhus, i hårdt træ, er sammenklappelig og er både et praktisk og dekorativt supplement til din have.
Den justerbare låge foroven samt døren på forsiden gør dette drivhus nemt at arbejde i samtidig med at glasset udgør et ideelt hjem til dine planter. Grebet på døren er fremstillet af rustfrit stål, som nemt holder sig pænt. Klap drivhuset sammen når det ikke er i brug, på den måde fylder det næsten ingenting.