Planterullevogne er populær i indretningen af i din terrasse

Vi har praktiske og flotte planterullevogne fra Wagner, der passer godt til forskellige krukker og blomsterskjulere. Firkantet og runde planterullevogne i WPC, naturtræ, jern, blanding af træ og plast. Planterullevogne gør det lettere at flytte rundt på planter og krukker. Kan anvendes til at både lette og tunge krukker, træet er bæredygtigt, og det er din sikkerhed for, at miljøet og naturen ikke er blevet belastet. Planterullepladen lavet af FSC-certificeret multiplex (krydsfiner) med skridsikker støtteflade og med 4 glidende, ultrasoft-transporthjul, hvoraf 2 har bremser med samlede låse (låser hjulet i begge retninger) , gør det let og forsigtigt at flytte tunge blomsterpotter. Den runde, vejrbestandige blomsterrulle er velegnet til indendørs og udendørs. Det beskytter robuste gulve mod ridser, buler og trykpunkter og forhindrer vandtæthed, snavs og jordfrost under planterne. De 2 bremser tilbyder et sikkert stativ.
Planterullevognene er af høj kvalitet fremstillet ansvarligt i henhold til økologiske standarder. Den bevæger potteplanter ubesværet og fleksibelt, hvilket gør det lettere at flytte dem ved rengøring eller omlægning.
Smuk, praktisk og dekorativ - Wagner plantevogne er mærkevarer og testet for kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Kald det en blomsterrullestol, en plantetaxi eller et hjulbræt. Det betyder ikke noget - det vigtigste er, at kvalitet, form og funktion er rigtige.

Rullevogne er praktiske og flotte

En planterullevogn/rullevogn er lavet til dine planter, som du kan sætte din krukker og vaser på. Planterullevognen/rullevognen gør det både let og bekvemt at flytte med dine planter ved f.eks. rengøring af arealer eller for at ændre udseendet på terrassen. Kan bruges både udendørs og indendørs.

Plantetrolley er den perfekte plantevogn til aromatiske planter og grøntsager

Green>it vognen er galvaniseret stål finish, det gør at produkterne bliver ved med at se godt ud, også efter at have været brugt i mange år. De fleste af produkterne i vores serien kan stables, hvis de skal opbevares i vinterperioden. Alt i alt gør disse funktioner planterullevogn til en praktisk, funktionel og dekorativ inventar til et grønnere hjem. Plantevognen er helt ideel både på altanen, terrassen, i haven eller indendørs i stuen, hvor den kan pynte med et par fine planter. Plantevognen er udstyret med hjul, hvilket gør det nemt at flytte store krukker og at rengøre gulvet. Har en bæreevne på op til 150 kg og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Plantevogne der er både vejrbestandig og robuste

Plantevogne fungerer som sagt både indendørs og udendørs, og er i høj grad meget vejrbestandig, da de både tåler frost og sol. Den er desuden fremstillet af organiske og bæredygtige materialer, og kan benyttes af alle.

Den mobile base til planter

Jo større og tungere planterne er, jo sværere er det for dem at bevæge sig. Du vil også være i stand til at rengøre under planterne, og i haven skal følsomme planter måske flytte ind i vinterkvarteret. Ikke et problem med en planterulle.
Men planterne har forskellige størrelser og vægte, så der er tilsvarende forskel på størrelsen af planterullevogne. Det, som de alle har til fælles, er imidlertid en stabil platform og hjul, hvormed en sådan plante eller blomsterrulle, både indendørs og udendørs, let kan flyttes.

Indret hjemmet med krukker på rullevogne, som skåner gulvet

Planterullevognen gør det let at flytte krukkerne rundt efter behov, lysindfald eller ved rengøring. Vi har Garden Life – roller, runde og firkantet i fyrretræ. Træmøbler og tilbehør er blevet brugt  i årevis, og nu er de igen blevet moderne! Denne firkantede plantevogn med fire hjul er perfekt til at flytte tunge planter mm. både indendørs og udendørs.