Puslespil er en god aktivitet for hjernen

Uanset alderen kan man have gavnlige effekter af at lægge puslespil. Men hvilke sanser bliver stimuleret og trænet ved at samle puslespil?

  1. Hukommelsen bliver trænet og stimuleret
  2. Koncentration og fokus styrkes
  3. Ro og fordybelse giver afstressende effekt
  4. Forbedring af hånd og øjne koordination

Puslespil for voksne er en god måde at slappe af og afstresse på. Ved fordybelse og koncentration gør du noget rigtigt godt for hjernen. Puslespil kan virke beroligende for store som små og spil giver også et socialt aspekt.

Vi har et stort udvalg af store puslespil, smukke puslespil og puslespil til ældre. Derfor se her – Køb puslespil med 500 brikker eller op til 2000 brikker med motiver af:

  • Dyre motiver
  • Storby motiver
  • Naur motiv
  • Motiver af kendte turist attraktioner 
  • Natur motiver


Du kan få mange timer til at gå med at lægge puslespil alene eller i fællesskab med din familie eller unge mennesker. Du finder lærerige hyggelige puslespil for hele familien, vi har puslespil i mange størrelser og former. Der er alt fra puslespil med få brikker til flere tusinde brikker.

Puslespil i træ egner sig til alle

Mangler die unge teenager en afstressende og afslappende aktivitet i sin hverdag, som er sund for hjernen? Så er puslespil måske noget? De unge mennekser kan dermed øve sin koncentration og tålmodighed. I dag hvor tablets og fjernsyn ofte sluger store dele af de unges opmærksomhed, er det godt at træne dit deres hjerne i, at huske og tænke strategisk med et puslespil.

Til de unge børn fra 11 år har vi puslespil med motiver af Disney, Dinosaurer, Natur motiver, Prinsesser mm med brikker fra 500 stk.
Til lidt ældre børn fra 12 år har vi motiver af Afrikansk jungle, New York, Paris, Akropolis Athen, Nordiske motiver mm med brikker fra 1000 stk. op til 2000 stk.

 

Spørg os til råds hos Bolig og Haven

Køb træpuslespil, minipuslespil, puslespil til unge mennesker, voksne eller ældre hos os. Hvis du har spørgsmål, har vi en kompetent, effektiv og pålidelig kundeservice, der kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe puslespil eller andet spil hos os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se når vi lancerer nye tilbud og udsalg i vores webshop.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.