Rengøringsmidler er nødvendige 

I vores webshop kan du finde alle slags rengøringsmidler til erhverv eller hjemmet. Alle vores produkter er miljøvenlige rengøringsmidler, der er allergitestet. Vi har økologiske rengøringsmidler og bionedbrydelige rengøringsmidler fra Byoms og Neutral. Du kan købe svanemærket Vanish og Cillit Bang plet og fedt fjerner og Ajax glas rens, som er produceret i recycle emballage.

Grundig og regelmæssig rengøring er nødvendigt, da det er vigtigt at have et godt indeklima, både for dem der har allergi og astma, men også for alle os andre, da vi bruger ca. 90% af vores tid indendørs.

Ved rengøring en gang om ugen mindsker du støv, bakterier, kemiske stoffer, pollen og husstøvmider i dit private hjem eller i erhvervslokaler.

Byoms rengøringsmidler er revolutionerende

Drømmer du om at rengøre dit hjem eller erhvervslokaler nemt og effektivt uden brug af skrappe kemikalier?
Så er du kommet til den rigtige webshop, da vi forhandler byoms, som er miljøvenlige rengøringsprodukter, der genopretter den naturlige mikrobiologiske balance. Produkterne indeholder ingen parfume, klorin, farvestoffer eller syntetiske materialer, og det er derfor et 100 % sikkert og effektivt valg til rengøring af alle overflader.

I vores webshop kan du købe stort udvalg af rengøringsudstyr og byoms miljøvenlig rengøring. Du kan blandt andet købe byoms:

  • Lugtfjerner
  • Tekstil opfrisker
  • Vaskemiddel
  • Sport vaskemiddel
  • Rengøringsmiddel
  • Opvaskemiddel
  • Rengøring af gulve, terrasse, fliser og havemøbler

Byoms rengøringsmidler er med probiotika og omhyggeligt sammensat af naturlige ingredienser, så du får den bedste pleje og rengøring af dit badeværelse og gulv. Byoms Multi overflade rengøring er specielt udviklet til 100 % sikkert at fjerne skidt og snavs i dit hjem. Produktet er blandt andet bionedbrydeligt, hvilket er din garanti for at gøre rent med et produkt, der ikke er skadeligt for hverken mennesker eller miljøet. Multi overflade rengøringen kan også bruges udenfor på terrasse fliser og havemøbler, hvis de er grønne og fyldt med alger, så kan du her få hjælp til nemt at fjerne det med byoms billige rengøringsmidler.

Med Byoms Tekstil Opfrisker får du en unik mulighed for at springe en vask over. Det er både sundere for tøjet og miljøet, da du ofte kan nøjes med at genopfriske, pletfjerne eller hænge dit tøj ud i frisk luft. 

Byoms vaskemiddel er superkoncentreret og rækker op til 25 vaske, hvilket er din garanti for at vaskemiddelforbruget også nedsættes med hensyn til biodiversiteten. Sport vaskemiddel fjerner snavs og reducere den ubehagelige svedlugt i dit sportstøj på en naturlig måde.

Byoms opfrisker er revolutionerende lugtfjerner med probiotika, som er udviklet til at reducere ubehagelig lugt i dine sko og tøj mm. Du kan købe opfrisker i praktiske genbrugsflasker, så du har mulighed for at give dit tøj eller sko et frisk pust, når du er på farten. Vælg mellem neutral, mild duft af Fig Milk eller Sandal Wood.

Byoms opvaskemiddel er også omhyggeligt sammensat af økologiske ingredienser. Produktet beskytter mod sygdomsfremkaldende bakterier ved at afbalancere mikrofloraen i din køkkenzone.

Vaskemiddel er en naturlig del af livet - så køb nu!

Hos Bolig og Haven har vi et meget bredt udvalg af bionedbrydelige, økologiske og allergitestede rengørings produkter. Så derfor klik ind på vores rengøringsprodukter og find det du har brug for til rengøring i dit hjem eller i erhvervslokaler.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Bestil inden kl. 12, så sender vi det samme dag. Hos os kan du altid finde gode tilbud på billige vasketøjskurve til dit vasketøj.