Skruetrækkere til ethvert behov

En god skruetrækker kan man stort set ikke undvære. Det er ofte det første stykke værktøj, mange ejer. Uanset om du bor i lejlighed eller hus, til leje eller ejer, så vil du på et tidspunkt have brug for at samle en reol, spænde skruerne i en vakkelvorn kommode eller skille en seng ad, når den ikke skal bruges længere.

Der er mange penge at spare ved at lave DIY-møbler selv eller købe møbler, man selv skal samle. Dertil er der ofte brug for en skruetrækker til at gøre arbejdet endnu nemmere. Men en skruetrækker er ikke bare en skruetrækker. Til enhver skruetrækker findes en tilhørende type skrue.

Her på siden kan du finde både bitsskruetrækker, som sælges separat. Den er vældig praktisk, idet man blot køber et bitsæt ved siden af, og så har du mulighed for at skrue alle typer skruer i med både lige og krydskærv med én og samme skruetrækker.

Derudover forhandler vi diverse skruetrækkersæt med fra 2 til 6 dele. Vi har blandt andet sæt, hvor du også får en volttester til elektronik med i købet. De praktiske skruetrækkere i sættene har huller, der gør dem nemme at hænge op og holde styr på efter brug.

Nøglesæt og unbraco-nøglesæt

Når man snakker skruetrækkere, kommer man heller ikke udenom unbraconøgler. Unbraconøglen har en flad femkantet ende. De bruges især, når man skal samle møbler. Vi har flere sæt unbraco-nøgler med 9 nøgler i forskellige tykkelser. I sådan et sæt har du unbraconøgler til alverdens tænkelige opgaver. Sættene leveres med en smart holder, så de er lette at holde styr på og hænge op. Så bliver de ikke væk i en rodekasse, når du ikke bruger dem.

Derudover rummer skruetrækker-siden her også smarte nøglesæt med Torx eller unbraco fra BoXer. Torx er kendetegnet ved en stjerneformet spids til skruer med samme mønster. Disse sæt fylder meget lidt under transport og er praktiske, hvis du skal have den med rundt i lommen i haven eller på arbejde. Nøglesættene fungerer lidt som lommeknive, hvor du folder den type Torx ud, som du har brug for og folder den ind igen, når du er færdig.

Køb skruetrækkere online på Boligoghaven.dk

Er du klar til at anskaffe dig skruetrækkere og komme i gang med en masse spændende projekter derhjemme eller på arbejdet? Så er du landet det rette sted.

Hos Bolig og Haven har vi et bredt udvalg af skruetrækkere, som passer til forskellige typer skruer og forskellige opgaver. Vi forhandler mange typer skruetrækkere fra brandet BoXer. Om du foretrækker en bitskruetrækker eller et skruetrækkersæt er helt op til dig og de opgaver, du skal bruge værktøjet til.

Har du brug for hjælp? Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af skruetrækkere, eller du har kommentarer til forbedring af oplevelsen på vores webshop, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sidder klar ved telefoner og e-mail inden for vores åbningstid og vil rigtig gerne hjælpe dig videre.

Husk, vi har lynhurtig levering.

God fornøjelse med dine gør det selv-projekter.