Sofaer er samlingspunktet

Sofaen er på mange måder hjemmets centrale nerve, hvor familien hygger, skaber minder og samles. Men det kan være svært at vælge den rigtige sofa og sofabord.
Vil du sidde oprejst eller vil du slænge dig i din store u sofa fra House Nordic? Har du en holdning til siddedybde og højde?
Hvis du ikke har tænkt over det før - bør du gøre det nu, når du skal købe ny flyde sofa.

Hvad er din sofas dybde?
Sæder skal som udgangspunkt være 46 cm i dybden og mellem 41 og 51 cm i højden. Hvis der findes rygge, skal de være mindst 36 cm høje og tilbagelænet eller kontureret for komfort.

Hvilken skum er bedst i sofa?
Sofa med polyester skum er oftest et budgetvenligt valg. Polyester skum er meget almindeligt skum, det bruges ofte til polstring i sofaer. Skummet har større luftbobler og en lavere massetæthed end koldskum. Polyester skum er mere fleksibelt og i stand til at give sig lidt.

Hvilket møbelstof er bedst til polstring af sofaer?
Som tommelfingerregel kan man sige at en sofa har brug for slidstærkt stof til daglig brug. Der anbefales at stoffet minimum er mellem 15.000 til 25.000 martindale, for at kunne klare normalt slid. Martindale er den enhed, hvormed slidstyrken på møbelstof beskrives.

Sofaer findes i forskellige modeller, farver og materialer. I vores webshop kan du blandt andet vælge mellem:

  • 2 personers sofaer
  • 3 personers sofaer
  • U-sofaer
  • Lounge sofaer
  • Hjørnesofaer
  • Venstrevendte sofaer
  • Højrevendte sofaer

 

Designer sofaer pynter i dit hjem

Mangler du elegante sofaer på udsalg eller jysk sovesofa chaiselong i flot design og god kvalitet, så kig her i webshoppen og se vores designer sofa tilbud fra House Nordic.
Vi har billig chaiselong, lavet i et moderne og skandinavisk design, med velour stof, der føles behageligt at sidde i. 
Det er vigtigt, at du ikke føler at din sofa chaiselong stof kradser og har en prikkende fornemmelse, når du sidder i din grønne velour sofa. Vores udvalg af møbelstof består blandt andet af:

  • Velour
  • Polyester
  • Fløjl

Sørg for at give dig god tid, inden du beslutter dig for hvilken sofa, sovesofa eller sofapuf, der er den rigtige løsning for dig og din familie. Vi har et stort udvalg af design sofaer i mange lækre kvaliteter og forskellige størrelser. Vores to mands sofa ben er blandt andet produceret i egetræ, fyrretræ, bøgetræ, metal og stål. 

Køb billige sofaer i topkvalitet i vores webshop

Er du på udkig efter en nymoderne lounge sofa – så køb her! Du er i trygge hænder, når du handler hos Bolig og Haven. Find billige sofaer og sideborde i topkvalitet og for enhver smag. Vi har et stort og varieret udvalg med gode tilbud på sofaer til dine behov. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Bestil lagervarer inden kl. 12, så sender vi det samme dag.

Vi har altid billige priser, så køb nu!