Sofabordet er et vigtigt møbel i stuen

Vil du gerne samle hele familien om sofabordet? Hvis ja, så skal det være hyggeligt at opholde sig i og bruge stuen, så derfor spiller sofabordet en virkelig vigtig rolle for familiehyggen.

En stor del af familiehyggen foregår i sofahjørnet, hvor der spilles spil, slappes af, spises, læses bøger og blade. Så derfor er det vigtigt at have en rigtig jysk sofabord. Sofabordet skal have den rette størrelse og passe til jeres sofa, til jeres behov, ønsker og stil i jeres hjem.

Vi forhandler mange forskellige slags sofaborde fra House Doctor og House Nordic. Find dit nye sorte sofabord i dag – se vores stærke tilbud på modeller og stilarter - for eksempel har vi:

 • Indskudsborde
 • Hjørneborde
 • Aflange sofaborde
 • Ovale sofaborde
 • Runde sofaborde
 • Rektangulære sofaborde

Indskudsborde er lavet i forskellige højder og er fleksible. Aflange borde egner sig godt som enkelt stående bord, der kan sidde flere hvis man skal hygge med familien. 2 runde sofaborde er flotte i grupperinger, evt i forskellige højde. Rektangulære borde kan også grupperes evt med et ovalt bord, passer godt til større sofagrupper. Det er vigtigt at du selv vurdere sammen med din familie, hvilken model der passer bedst til jeres hjem.

Sofaborde materialevalg er individuelt

Der er mange valgmuligheder med hensyn til materialevalg til dit sofabord. I vores webshop har vi rigtig mange skandinavisk designet sofaborde. Valg af natur materiale til sofaborde er meget populære – vi har blandt andet sofaborde designet i:

 • Marmor
 • Teaktræ
 • Glas
 • Naturtræ
 • Stål
 • Messing

Sofaborde med messing er virkelig flotte og elegante, med deres lethed giver det stuen en virkelig flot look.
Rundt marmor sofabord er både eksklusiv og elegant. Marmor er et meget populært natur materiale i denne tid. Skal være opmærksom på at marmor ikke tåler syre og væske. Så derfor husk altid et underlag. Et sofabord af træstammer og trærødder fuldender naturligvis din stue på en smuk organisk og dekorativ måde. Naturtræ kan få mærker og pletter så husk brug dækkeservietter mm. Sofaborde af glas er flotte, passer til alle stilarter og er tidløse. Glasborde fylder ikke visuelt i rummet, glas bliver dog nemt beskidt med fedtede finger, så derfor vælger mange børnefamilier stål, messing, træ eller marmor til deres sofaborde.
Husk - Støt biodiversiteten! Vi skal have magien tilbage i vores skove i Danmark ved at bruge genbrugstræ, træ fra væltede træstammer og udgåede træer der er fældet til vores produktion af møbler. Så derfor køb naturprodukter hos os!

Shop dit nye sofabord hos Bolig og Haven

Hos Bolig og Haven har vi et meget inspirerende udvalg af wupti sofaborde. Udvalget er sammensat af flotte skandinavisk designet borde – alle produceret i naturmaterialer, hvor der er tænkt på biodiversitet, FSC-certificeringer og bæredygtighed.
Kakkelborde har været i Danmark i mange år – siden 1950’erne og er for alvor blevet populære igen. Er virkelig smarte at sammensætte med House Doctor og House Nordic runde og ovale sofaborde.
Er du i tvivl om noget? Så kontakt gerne vores kundeservice på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre. Vi har altid gode og billige tilbud på sofaborde i mange forskellige modeller, stilarter og materialer.