Soveværelset er hjemmets vigtigste rum

Søvn er alt afgørende for vores velvære, derfor er indretning af soveværelse vigtigt. I vores webshop kan du samle inspiration til soveværelset, få ideer til soveværelset og skabe et romantisk soveværelse, når du skal lave et nyt soveværelse.
Vi har et bredt sortiment fra By Nord, House Nordic og House Doctor, så du kan finde masser af inspiration til indretning af dit soveværelse.

Med vores produkter kan du få inspiration til indretning lille soveværelse, natlamper til soveværelse, stue og soveværelse i et rum mm. Udover plantekasser til soveværelset og interiør til soveværelset - har vi:

  • Sengetøj
  • Sengetæpper
  • Sengemøbler
  • Sengelamper
  • Pyntepuder
  • Nattøj og loungewear

Vores lækre åndbare sengetøj fra By Nord er lavet af OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld.
Skjortekjoler, kimono og pyjamas er også lavet i naturlig bomuld, som er blødt og lækkert at sove i.
Sengemøbler og sengelamper er produceret i naturmaterialer såsom genbrugstræ, flettet rattan og metal materialer messing, jern og zink.

Soveværelser indretning skal være hyggelige

Hvordan indretter jeg mit soveværelse?
Du kan skabe et lækkert og indbydende soveværelse, ved at købe de vigtigste ting i vores webshop.
Hvis du skal lave indretning af meget lille soveværelse, kan du med fordel købe væghylder eller sidebord. Find den rigtige belysning med en fed væglampe til soveværelse, undgå at overpynte rummet.
Skal du lave indretning af stort soveværelse, så skab siddepladser og gør rummet funktionel. Placer din seng det rigtige sted og giv soveværelset sammenhæng.

Hvordan gør man soveværelset hyggeligt?
Skab hygge med sengetæppe, planterkasser og pyntepuder, som er produceret i et simpelt, stilrent look, så du kan skabe romantisk indretning af soveværelset. Køb et gulvtæppe eller lammeskind, der giver dine fødder et blødt underlag. Tag dit økologisk bomulds nattøj og kimono på og lav familie sammenkomst i soveværelset.

Hvad hænger man over sengen?
Du kan hænge hylder over sengen eller sidebord på væggen, dermed kan du også skabe "opbevaring soveværelse". Det er også rigtigt flot og romantisk at hænge en lyskæde op. Er du udfordret med plads, med "indretning seng i stuen", vil en væglampe også kunne give hyggebelysning til både stue og soveværelse i et rum.

Dyk ned i vores soveværelse udstyr

Hos Bolig og Haven har vi et meget bredt, spændende og varieret udvalg af tilbehør til soveværelset.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os gerne på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286. Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål. Bestil lagervarer inden kl. 12, så sender vi det samme dag.