Spisebordsstole skal man sidde godt i

I vores webshop vil vi gerne hjælpe dig på vej til at vælge nye stole til spisebordet, så dig og din familie fremadrettet kan sidde godt rundt om bordet. Vi har et stort udvalg af spisestuemøbler fra House Nordic og House Doctor, designet i moderne skandinaviske stil, der garanterer dig rigtig god siddekomfort.
Alle stole er lavet i tidløst design, hvor der er lagt vægt på at stolene nemt passer ind i ethvert hjem.
Man kan nemt være i tvivl om, hvilke stole der skal købes. Vi har jo spisestole uden armlæn, spisebordsskole med armlæn, med og uden drejefod, mange forskellige sædetyper og forskellige polstringer på sæderne og meget mere. Vi prøver her at hjælpe dig lidt på vej…

Hvad er en god spisebordsstol?
En god spisebordsstol skal gerne være den perfekte blanding af design og komfort. For det første er det meget vigtigt, at du sidder komfortabel og behageligt, for det andet skal spisestolen også være i et smart og indbydende design, så stolen passer ind sammen med resten af møblerne i dit køkken og stue. Du skal tænke over, om du ønsker armlæn, hvordan ryglænet og sæde skal være, for at du sidder godt.

Hvilken spisebordsstol sidder man bedst i?
Det er altafgørende at du føler dig godt tilpas og sidder godt i dine spisebordsstole. Du kan føle dig mere afslappet hvis du vælger spisebordsstole med armlæn.

Hvilke spisebordsstole skal jeg vælge?
Hvis du vælger spisebordsstole med armlæn, fungere det bedst til et stort køkkenbord eller spisebord i en større stuen. Spisestole uden armlæn vil passe perfekt til et mindre køkkenbord, spisekrog i køkkenet eller spisebord i en mindre stue.

Hvilke stole til plankebord?
Hvis du har en langbordside på 200 til 220 cm lang, så anbefaler vi 3 spisestole i lidt bredere sæde og spisebordsstole med armlæn. Stole med armlæn passer perfekt til de lidt mere tykke og robuste bordplader, som plankeborde ofte er designet med.

Spisestole ved spisebordet samler hele familien

Familien samlet omkring spisebordet og glæden ved at tilbringe tiden sammen med dem man holder af. Det er noget, vi alle synes, er vigtigt. Med lækre spisebordsstole dansk design, med stof i luksuriøs og blød kvalitet, vil alle føle sig godt tilpas og komfortabel, så I kan nyde den dyrt bare tid med jeres børn efter en lang skole- og arbejdsdag.

I vores webshop finder du et stort udvalg af jyske stole til spisebordet. Stolesæder er lavet i flere forskellige bæredygtige materialer – Vi sælger spisestole lavet med:

 • Velour stolesæder
 • Fløjl stolesæder
 • Rattan stolesæder
 • Formstøbt plast stolesæder
 • Læder stolesæder
 • Stof stolesæder
 • Microfiber stolesæder
 • Træ stolesæder

Vi har spisebordsstole med drejefunktion og stoleben efter ethvert behov. Er alle produceret i naturmaterialer, fås i varianter:

 • Chrome stoleben
 • Naturtræ stoleben
 • Sorte stoleben
 • Hvide stoleben
 • Stål stoleben

 

Køb spisebordsstole hos os nu!

Handel trygt hos os. Hvis du har spørgsmål til køb af spisestole i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte Bolig og Haven. Vi har et varieret og spændende udvalg af spisebordsstole til dit køkken eller spisestue.
Vores kundeservice er kompetent, effektiv og pålidelig, de kan hjælpe dig med oplysninger og råd, når du skal købe nye spisebordsstole i dansk design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se når vi lancerer nye tilbud og udsalg på spisebordsstole.
Du må også gerne kontakte os på info@boligoghaven.dk eller telefon 2045 8286.
Vi står altid klart til at ekspedere dig og evt. svare på spørgsmål.