Urtepotter, underskåle, gropotter, og urtepotteskjulere fremstillet i genbrugsplast 

Vi har et stort udvalg af forskellige størrelse urtepotter, gropotter og urtepotteskjulere. Bla Brussels round i 100% genbrugsplast.

En god potte/gropotte fra Elho kan bruges til mange typer planter, blomster og urter.

De smarte inden og udendørs underskåle passer til potterne.

De er fremstillet af genbrugsplast. Fåes i farverne Living Black. Mild Terra, Leaf Green.

Altanpotter, orkide, gulvbeskytter også fremstillet i genbrugsplast

Vi forhandler også smarte gulvbeskytter også lavet af 100% genbrugsplast og BPA fri. Den er vandtæt og designet til keramiske potter.

Den er praktisk og beskytter dit gulv mod pletter og fugtsamlinger.

Ligeledes forhandler vi Elho smarte og geniale Green basic orkide- urtepotter og underskåle. Transparent. Er produceret med naturen i tankerne og lavet med egen vindenergi. Den er designet med hævet bund, som giver en optimal beluftning og bedre vanding til orkidéens rødder. Urtepotten er fremstillet af genbrugsplast. Der kan tilkøbes en underskål, som virker ekstra godt med dette design.

Vi har lækre altanpotter der er lige til at hænge op og tage i brug. Leveres med beslag som på billedet. De kan bruges til mange typer blomster og planter på altanen. De er ligeledes fremstillet i genbrugsplast.

Hængeurtepotter, rustikke og keramiske urtepotter - flotte til terrassen

Dekorativ hængepotte, der er designet med et portugisisk look til indendørs brug. Urtepotten kommer med snor til ophæng.

Rustikke urtepotte fra Garden Life er fremstillet i beton og kommer med reb, som bruges til at hænge urtepotten, der hvor du mener den vil klæde dit uderum bedst, f.eks på terrassen.

Garden Life flotte terracotta hængeurtepotte kan bruges ude og inde. Den vil være flot til indretning af terrassen med en farverig blomst. Der medfølger kæde og krog som vist på

Det keramiske urtepottesæt fra Garden Life, er designet med et flot mønster. Sættet kommer med forskellige størrelser urtepotter. De kan bruges sammen eller hver for sig og egner sig til blomster eller krydderurter.

Vokset canvas, slidstærk pose til både affald og dekoration

Esschert-design en holdbar slidstærke pose i vokset canvas er praktisk til haveredskaber og havearbejder. Dens flotte design gør det også muligt for den kreative, at benytte den i andre sammenhænge f.eks. i forbindelse med indretningen af terrassen. Posen  kan bruges både til affald og dekoration.

Planteskjuler i keramik, beton og cement til din indretning af din ude- og indearealer

Se f.eks. vores smarte skjulere fra Soendgen Keramik. Vi har mange varianter.

Soendgen Keramik er fine i overfladen, og med sit stilrene udseende kan den tage plads i indretningen flere steder.

Urtepotterne fåes i flere størrelser og farver. De mindste kan bruges til en lille kaktus, hvor de større er gode til blomster og planter. De fås også med en dekorativ strukturoverflade.

Feks. Boston-serien kendetegnes ved den struktureret overflade og kan købes i mat antracitgrå eller hvid keramik, som vil passe godt til mange forskellige typer planter og blomster.

Den moderne Bergamo planteskjuler fra Soendgen Keramik har en flot rillet og klar overflade og kan købes i forskellige farver og størrelser.

Soendgen Keramik Umbria, Sicilia, Modena, Sardegna all-in-1 moderne planteskjuler kan bruges til planter og blomster udendørs. Den kommer med underskål i et stilrent design, som vil gøre sig godt til f.eks. din indretning på terrasse.

Soendgen Keramik Latina concrete firkantet planteskjuler har råt beton look.

Planteskjuleren har et simpelt design som passer til de fleste blomster og planter. Den kan placeres mange steder i hjemmet, både inden- og udendørs brug.

Soendgen Keramik Rå Bettona-urtepotten er lavet af cement i et rustikt design med mørkegrå overflade, den passer godt til en kaktus, blomst eller plante. Urtepotten er lavet med et plastikindlæg, som forhindrer vandet i at trænge ud igennem potten, vi kan levere den i forskellige størrelser, til både inden- og udendørs brug.

Flower pot, saucers, pot i aluminium og messing - lækkert og smukt look

Giv dine blomster eller planter et stilfuldt udtryk med en smuk urtepotteskjuler. Med House Doctor får du skønne urtepotteskjuler med et rustikt og lækkert look. Fremstillet i aluminium, smukke farver, som passer perfekt ind i en moderne indretning. Inviter naturen indenfor med Foem eller Rattan skjuler fra House Doctor.

Potten, Season fra Soendgen Keramik har to hanke, som er med til at give den kant og personlighed. Brug den som enkeltstående dekorationselement eller kombiner den med andre vaser og krukker.

Planter er en populær indretningstrend, der er kommet for at blive. Derfor præsenterer vi dig for House Doctor superfine planteophæng, til indendørs brug, der vil skabe nye dimensioner i hjemmets indretning. Det smukke planteophæng, Molec, er i en antik metallisk farve, der vil tilføre et industrielt touch til indretningen derhjemme. Planteophænget har to kupler hvoraf den ene er hul og har plads til en smuk grøn plante. Brug det unikke planteophæng i hvilket som helst rum i hjemmet for at skabe liv og personlighed.

Messing er in i boligens indretning. Med Oli fra House Doctor får du en flot skjuler, lavet af messingbelagt jern. Den har en klassisk form med et moderne og chic touch. Det rå messing giver din indretning et varmt og indbydende touch. Brug planteskjuler til en grøn plante. Det grønne og naturlige skaber en fin kontrast til det rå metal. Krukken er flot på et bord eller en kommode - den kan bruges alene eller i en flot opstilling.

Unikke glas, smarte og moderne skjuler - dekorative i alle hjem

Levende lys og mørke nuancer tilføjer personlighed og hygge til din indretning. Med Blown glasvase fra House Doctor får du en smuk hurricane lavet i glas. Den brune farve tilføjer varme til rummet. De fine bobler i glasset varierer i størrelse og mængde, og hver hurricane er derfor unik. Stil den på gulvet i dit soveværelse med bloklys i for at skabe en rolig atmosfære eller i stuen som et hyggeligt og personligt element.

Black Jar og Green Jar fra Byliving Copenhagen er dekorative og unikke glas skjuler. Du kan benytte dem til sætte blomster, planter, krydderurter, stearinlys i eller blot lade det stå alene, som det flotte håndværk det nu er.