Potteskjuler kan bruges til alle blomster og planter

Giv dine blomster eller planter et stilfuldt udtryk med en smuk urtepotteskjuler. Dine blomster skal have de bedste betingelser med den rette potte. Vi har et stort udvalg af tilbehør til ompotning eller plantning af nye blomster og planter, som skal stå indendørs, på terrassen eller på altanen.

Vores sortiment er bredt, vi har tilbehør til planter fra Elho, Soendgen Keramik, Njord, Garden Life, House Doctor, By Living Copenhagen, Esschert Design, Kenwi mm

Hos Bolig og Haven er vi hele tiden opmærksomme på at finde de mest bæredygtige alternativer til vores produkter – vi forhandler plast altankasser og urtepotter i 100% genbrugsplast, hængeampel i keramik, skjulere i beton og cement, saucers i aluminium og messing mm. Vi har et stort sortiment af:

 • Urtepotter
 • Underskåle
 • Gropotter
 • Urtepotteskjuler


Fra Elho har vi den smarte og geniale Green Basic transparent orkide- urtepotter og underskåle. Den er produceret med naturen i tankerne og lavet med egen vindenergi. Urtepotten er fremstillet af genbrugsplast. Der kan tilkøbes en underskål, som virker ekstra godt med dette design.
Det er vigtigt at vælge den rigtige pottemuld, så planterne trives bedst i urtepotterne. Vælg en muld tilsat champost vækst-ler, Leret deponerer vand og næringsstoffer, så det senere kan frigøres, blomstens rødder får modstand og rodnettet bliver mere findelt

Vi fører også mange produkter indenfor:

 

 • Altanpotter
 • Altankassebeslag
 • Orkidé
 • Gulvbeskytter
 • Hængeurtepotter

 

Vi forhandler smarte gulvbeskytter lavet af 100% genbrugsplast og BPA fri. De er vandtætte og designet til keramiske potter. De er praktiske og beskytter dit gulv mod pletter og fugtsamlinger.

Vi har lækre altanpotter der er lige til at hænge op og tage i brug, leveres med beslag, ved køb af altankasser skal man tilkøbe beslag. De kan bruges til mange typer blomster og planter på altanen. De er ligeledes fremstillet i genbrugsplast.
Hængeurtepotter er rustikke og dekorative, designet til indendørs brug, leveres med snor til ophæng. Planteophæng til indendørs brug er superfine og unikke i hvilket som helst rum i hjemmet. Skaber liv og personlighed.
Keramiske urtepotter kan købes i forskellige størrelser urtepotter. De kan bruges sammen eller hver for sig og egner sig til blomster eller krydderurter.

 

Flower Pot er dekorative med blomster

Urtepotter kan have et simpelt og stilren design, dekorativ strukturoverflade, rillet eller klar overflade og kan købes i forskellige farver og størrelser. Potterne kan være runde, firkantet eller aflange. Nogle urtepotter er lavet med et plastikindlæg, som forhindrer vandet i at trænge ud igennem potten. Vi kan levere urtepotteskjulere til både inden- og udendørs brug. Vores udvalg er stor. Feks har vi:

 • Planteskjuler
 • Vokset canvas poser
 • Saucers
 • Glas skjuler

 

Planter er en populær indretningstrend, der er kommet for at blive. Vi har skjulere, der er tilsvarende Lene Bjerre urtepotter. En smuk grøn plante i en slidstærk pose i vokset canvas er også unik og dekorativ, den vil give et fantastisk råt look i havestuen eller entreen.

Messing er in i boligens indretning. Det rå messing giver din indretning et varmt og indbydende touch. Brug messing planteskjuler til en grøn plante. Det grønne og naturlige skaber en fin kontrast til det rå metal.

Kan glas bruges som urtepotte? Ja selvfølgelig. Med Blown glasskjuler får du en smuk og unik glas. Du kan benytte dem til sætte blomster, planter, krydderurter, stearinlys i eller blot lade det stå alene, som det flotte håndværk det nu er.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt straks vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig videre. Vi har altid gode og billige tilbud på alt urtepotter. Lev bestilling inden kl. 12, sender vi samme dag. Køb nu!