Hvorfor skal jeg bruge en værkstedskost?

Ethvert værksted bør have en god værkstedskost. Derfor går de også under navnet en håndværkerkost. Værkstedskoste eller håndværkerkoste er brede og en hurtig og nem måde at holde gulvarealer frie for skidt i løbet af dagen. Når du skal feje store arealer med glat, jævnt gulv, er værkstedskoste virkelig praktiske. I vores webshop kan du finde værkstedskoste på både 60, 80 og 100 cm i bredden. Kostene er udstyret med fine, bløde hår, som er sat omvendt på.

Hårene på værkstedsbørsten er lavet af arenga. Arenga er et naturligt plantemateriale, som har en lang række gode egenskaber, der gør kosten særligt egnet til værksted og lager. Arenga er meget slidstærkt. Det tåler både olie, fedt og så er det varmebestandigt, hvilket betyder, at det tåler høj varme.

De værkstedskoste, du finder hos Boligoghaven.dk, er desuden meget robuste og af topkvalitet. Børstehovedet er eksempelvis fæstnet med metalbeslag eller metalsocket og skruer til selve kosteskaftet, så det kan holde til at blive brugt op til flere gange dagligt uden at blive løst.

Brug værkstedskoste til mange formål

De fleste bruger kun værkstedskoste til værksteder, hvor den da også gør et formidabelt arbejde med at feje gulvene. Den er nemlig særligt velegnet til malede eller ubehandlede gulve, som man ofte finder i værksteder og på lagre, bl.a. fordi den netop tåler både olie, fedt og høje temperaturer.

Men faktisk er de brede værkstedskoste fantastiske at have som allround-fejekost til hurtig rengøring af arealer både udendørs og indendørs samt både i private hjem, offentlige institutioner og erhvervsbygninger.

En værkstedskost kan nemlig også sagtens bruges på alt fra fliser, ru klinker, epoxygulve, i produktionshaller, i sportshaller, på skoler og på beton-/cementgulve. Som du kan læse lige herover, kan den også sagtens bruges udendørs. De halvstive børster er effektive til at fjerne løst skidt, der ligger på gulvet, fliserne eller trægulvet.

Mange husstande kan også have stor glæde af at eje en værkstedskost. På grund af dens bredde er den god til at feje fx store køkken alrum, gangarealer, gulvet i skuret, carporten eller garagen samt træterrassen. Mange af de her underlag kan sagtens have behov for at blive fejet hver dag. Den kan også gøre stor nytte i en lejlighed, hvor der er en altan eller balkon, der skal fejes.

Køb værkstedsbørste i topkvalitet hos Boligoghaven.dk

Når du søger en god værkstedskost enten til at bruge indendørs eller udendørs, så kan du finde den hos Boligoghaven.dk. Vi har forskellige bredder, så du kan vælge den, der passer allerbedst til det areal, du skal holde rent. Skal du feje på meget store arealer, anbefaler vi, at du køber mere end én kost, så der altid er en i nærheden, når behovet opstår. Det øger chancen for, at gulvet fremstår pænt og rengjort i løbet af dagen.

Bestiller du før kl. 12.00, får du endda leveret din værkstedskost hverdagen efter.

Husk, vi har mange andre slags koste, hvis det ikke lige var en værkstedsbørste men derimod fx en gadekost, en børnekost eller en halmkost, du ledte efter.