Vandkande i zink er retro

Hvis man er passioneret haveejer med forkærlighed for såvel blomster som spiselige afgrøder, så er der dog ikke andet for, end at man må i haven og vande indimellem. For det er ganske enkelt ikke bæredygtigt at lade alle de gode planter gå til af tørke, men man kan sagtens vande både med god samvittighed og på en fornuftig, miljøbevidst og bæredygtig måde.
Se på vores udvalg af vandkander fra Eschert Design, hvor vi har en retro zink vandkande i tre størrelser.
Praktisk retro vandkande til både inden- og udendørs brug.
Zink vandkande kan rumme 6,5 l og er en praktisk vandkande til vanding af blomster og planter. Kanden kommer med bruse hoved som kan skrues af og på efter behov.
Zink vandkanden har vi i Lille: L36,9 x 17,8 x 20,5 cm, Mellem: L49,5 x B22 x H28 cm og Stor: L55,5 x B24 x H30,5 cm. Kapacitet er på 3,5 - 6,5 - 8,75 liter.

Vandkande er til inden- og udendørs brug

Vand kun når der er behov for det og vand kun de planter, der har behov for det og det er langt fra alle planter.
Etablerede træer, buske, græsplæne kan sagtens klare sig uden vand i en længere periode. Deres rødder stikker dybt og her behøver man ikke vande. F.eks. ribs-, solbær-, stikkelsbær- og blåbærbuske kan klare sig uden vand i lang tid og alligevel er buskene fyldt til bristepunktet med bær som er i fuld gang med at modnes. En del etablerede staudebede kan sagtens klare uger uden vand, så vand kun staudebedene, hvis enkelte planter begynder at hænge lidt med næbbet – og vand så virkelig godt igennem.
Aquarius vandkande fra Elho kommer i flere farver og benyttes til alle hjemmets blomster og planter. Vandkanden egner sig både til indendørs og udendørs brug. Vandkanden kan købes i hvid, antracit eller lime grøn farve.
Denne vandkande fra Elho kan indeholde 1,5 liter væske og benyttes nemt til alle planter, blomster og blomsterkrukker både udendørs og indendørs. Materialet er polypopren uden ftalater.
Vand enten om morgenen eller om aftenen. Her er fordampningen mindst, solen tørrer ikke den fugtige jord ud, og planterne bliver ikke svitset af at have våde blade, som bliver brændt af solen.

Børnevandkande elsker børn at lege med

Legetøjsvandkande fra Freund til børn kan købes i gul, pink eller blå farve.
Alle børn elsker at lege med i haven og specielt hvis de kan få lov at benytte deres egne børnehaveredskaber. Det kan de med denne børnevandkande fra Freund som kan indeholde 1,75 liter.
Brug regnvand. Der findes så mange fine regnvands opsamler. Tag spande fra sandkassen saml regnvand op fra regnvandsbeholderen, og brug det til at hjælpe mor eller far med at vande havens blomsterbede, frugtbuske, grøntsager eller stauder. Nogle år er det så regnvåd, at man kan klare sig udelukkende med regnvand.
Det lille barn elsker at lege med vand og se, hvor meget det kan plaske og sprøjte
Legetøj er altid godt til både små og store børn, som elsker at lege og hygge sig enten alene eller sammen med de voksne, når de skal vande i haven.