Hvilken vasketøjskurv er mest praktisk? Hos Bolig og haven kan du finde de oplysninger, du har brug for.

Vasketøjskurve er praktiske

De mest praktiske vasketøjskurve er de rummelige, sammenfoldelig, sammenklappelig og er med aftagelige vasketøjsposer. De er nemlig lette at pakke frem og væk efter behov. Den aftagelige pose kan vaskes, når den bliver beskidt. Man kan også købe billige vasketøjsstativer til kurvene.
De vasketøjskurve vi har på tilbud, er utrolig smarte og giver et naturligt romantisk udtryk til hjemmet. Kurvene vil se godt ud både i soveværelset og på badeværelset. Du kan sortere vasketøjet i farve eller type. Nogle vasketøjskurve kan også bruges til tæpper, blade og anden opbevaring.

Vi har b.la. følgende vasketøj tilbehør:

  • Vasketøjskurv
  • Strygebræt
  • Tørrestativ
  • Dampstrygejern
og meget mere.

 

Tørrestativ er miljøvenlig

Når du vasker hele familiens tøj og gerne vil tørre det på en miljøvenlig og effektiv måde, så er det godt du kan købe tørrestativet med rabatkode. Bolig og Haven har altid billig priser og hvis du søger tørrestativet på trustpilot, kan du se, vi har prisgaranti. Du sparer også på el, når du bruger tørrestativ i stedet for tørretumbleren. Husk at åbne vinduer og døre, for at lufte ud så indeklimaet stadig er sundt.
I gamle dag var udendørs tørrestativer ofte i træ, det er blevet moderne igen med nye design i træ tørrestativer. Men de fleste stativer er sammenklappelige tørrestativer, væghængt tørrestativer, paraply tørrestativ, tørrestativ eller tøjstativ, som er lavet i metal eller kunststof.

Hvad er den bedste strygejern?

Der er lavet forbrugerundersøgelser og test på strygejern fra Philips, Braun og Tefal. De viser at de bedste er dem, der stryger nemt, flot og er hurtigst. Stryg altid i lige bevægelser frem og tilbage. Men skal ikke stryge i cirkler. Skru gerne op for varmen og dampen. Stil altid strygejernet på højkant så strygesålen ikke bliver ridset, og derved kan lave skader på tøjet. Bolig og Haven har flere tilbud på strygejern, som er billige og alle dampstrygejern er godkendt i bedste test undersøgelser.
Når strygejernet bliver kalket til eller får belægning på strygesålen, skal man rense strygejern eller afkalke strygejern ved at bruge eddike. Fugt et stykke køkkenrulle med eddike og læg det på strygefladen, husk strygejernet skal være koldt. Lad det ligge og trække et par timer, så løsnes belægningen.
Man kan også bruge en blanding af eddike og bagepulver til at rense strygesålen.

Strygebræt sikrer at strygningen går hurtigere

Når du skal til fest, går det ikke, at du kommer gående i krøllet tøj. Hvad enten der er tale om en kjole eller en skjorte, så skal tøjet helst se pænt ud.
Strygebrættet hjælper dig med at holde tøjet på plads under strygning. Du kan købe strygebræt betræk på tilbud i vores webshop til en billig pris. Strygebræt betrækket beskytter strygebrættet, så den ikke bliver så hurtigt slidt og beskidt.
Med et strygebræt kan du også bedre komme til, at stryge områder som f.eks. omkring knapperne på en skjorte. Strygebrættet sikrer desuden fjernelse af overskydende damp, så strygningen går hurtigere.
Når du skal stryge ærmer på din skjorte er det en god idé at købe et ærmebræt på tilbud i vores webshop. Du trækker blot skjorteærmet indover ærmebrættet, og så kan du i et snuptag stryge din ærmer nemt og hurtigt. 

Køb vasketøj tilbehør hos Bolig og Haven

Vi får løbende nye varer hjem, vi har altid billige priser på bla. vasketøjskurv, tørrestativ, strygejern, strygebræt mm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og se hvornår vi lancere nyt vasketøj tilbehør.