Vandspreder kan nemt vande haven

Når sommeren for alvor rammer Danmark, så er det vigtigt, at du er opmærksom på om din have og dertilhørende planter og blomster får vand nok. Et par dages tørkeperiode kan meget hurtigt hæmme din haves vækst.
For at tilføre din have vand nok i varme og tørre periode, så anbefales det at bruge en vandspreder eller en vippevander. Med en vandspreder kan du ganske simpelt få spredt vand ud i hele haven. Dette sparer dig bl.a. for en masse tid, da du så slipper for at skulle gå med en vandkande til hver eneste plante.
Vippevander er en super effektiv vander, der af mange bliver betegnet som markedets bedste. Vanderen er perfekt til rektangulære områder som for eksempel blomsterbede og græsplæner. Med en vippevander har det aldrig været lettere at vande din græsplæne.
En havevander eller vandspreder skal blot tilkobles vandslangen, hvorefter den automatisk sprøjter vand ud, så du ikke behøver stå for vandingen selv.

Vippevander kan vande store arealer

Vippevander fra Green It er en super god havevander. Den helt store fordel ved denne vander er, at den at kan vande områder fra 110 m2 til maks. 220 m2. Derudover er vanderen også vedligeholdelsesfri og kan holde i mange år, da den er lavet af kvalitetsmaterialer. Sprøjterækkevidden er 7-17 meter og sprøjtebredden har et maks. på 13 meter.
Rækkevidden kan nemt justeres, så den passer til lige præcis det område, du vil vande.
Vippevanderen er til jævnt fordelt vanding af store områder.
Har 17 dyser. Meget nemt at justere for ændring af vandingsområde.
Passer til alle gængse slangekoblinger

Vippevander er de mest effektive

Vippevander er ifølge have eksperter klart de bedste til at vande haven med, hvad angår brugervenlighed og effektivitet.
Vippevander er meget bedre til at ramme de tørre områder sammenlignet med de andre vandspredere og havevander. Vippevander er i øvrigt super gode at bruge til græsplæner, der trænger til vand, da de kan ramme et stort areal med deres vand sprøjt.

Havevander elsker børn at lege med

Børn elsker vandleg. Uanset om du har små eller store børn, elsker de garanteret at lege i vand – og det gør legen sjovere, hvis de voksne forældre og bedsteforældre leger med.
Der findes ikke noget bedre end at løbe gennem en kold stråle vand fra en havevander eller en vandspreder, når solen bager ned om sommeren. Børn og unge elsker at løbe frem og tilbage i strålen og blive kølet ned om sommeren. Hvis du for eksempel holder børnefødselsdag om sommeren, så kan du med fordel sætte havevanderen til at køre på græsplænen.

Havesprinkler kan få børn i badetøjet

Vand er fantastisk. Børn og alle vennerne vil elske at styrte rundt i badetøj og blive kølet dejligt af, når du har sat havesprinkler til at vande i din have. Børn elsker at lege med både sand og rindende vand. Brug evt spand og skovl fra sandkassen, fyld det med vand fra havevander og se om I kan fange hinanden i ta fat lege, evt fangeleg, så vil den der bliver fanget få vandet i spanden fra havevanderen.